dimarts, d’agost 01, 2006

La Licaco

Quan pels matins agafo el tren, una cosa m'ajuda ha suportar la son, la xafogor i el veí que s'asseu massa aprop... les il·lustracions de la Licaco, finestres obertes plenes d'optimisme i aire fresc. Es un plaer gaudir dels seus treballs que ajuden a evadir-me de la realitat, almenys durant el trajecte.
El passat diumenge vaig conèixer la Licaco en persona, segurament, en Masao, l'arquitecte, li construirà la casa. Què us puc dir de la Licaco, que és una persona encantadora, senzilla i molt amable, com els seus dibuixos. La Shi-chan l'adora, va estar jugant amb ella tota la tarda.
Només us puc ensenyar una imatge del teu treball, espero que en gaudiu tant com jo.

1 comentari:

tobuushi ha dit...

De fet la Licaco no sap qui es Jordi Labanda, actualment els il.lustradors japonesos tenen com a referent principal Raymond Savignac i tota la il.lustració publicitaria dels anys 50 tan europea com ameriana, sobretot el glamour de Breakfast at Tiffany's o Charade.
Pel que fa a mi, saps que li feia posters al Ramón de Titus, tipus Jordi Labanda abans que aparegués aquest personatge, la meva referència és Licaco, per això t'ho recorda la web de sucs.
De la invasió del manga i el còmic americà tracte l'últim Astèrix.