dimarts, de novembre 21, 2006

Meme de restaurants


-Quin és el restaurant que més has gaudit vora el mar ?

Ja no sóc cap nen, he gaudit de molts bons moments vora el mar, però recordo quan Portugal era un país desconegut, abans de la seva integració a la Unió Europea, on poblets de pescadors com Nazaret mantenien la bellesa d'una costa verge, cases blanques i iaies de negre amb enagos d'encaix sota les faldilles. On menjaves peix acabat de pescar, directament de la platja.
Però, també, quan recordo el rap de "Can Pinxo" quan era una guingueta de la Barceloneta, amb aquell all-i-oli gratinat em fa venir salivera. Ah, i una arrossada meravellosa a la Malvarosa a València.

-Digues un Restaurant on t'han pres el pèl i no hi tornaries ?

Recordo el restaurant d'un hotel de 5 estrelles d'Ankara on en va sortir un escarabat viu de l'amanida. La gràcia és que un dels cambrers van sol.lucionar el problema esclafant l'animal amb un tobelló d'amunt la taula tot somrient, és clar, diuen unes "xapes" on posava "Dedeman smiling people".

-Un Restaurant on has gaudit d'una molt bona carn a la brasa?

Definitivament "la Churrasquita" de Platja d'Aro, ak costat del Camping Valldaro. Un restaurant d'uruguaians que cuinen vedella de Girona, a l'estil asador, boníssim.

-El Restaurant més romàntic on has estat ?

No sé si és el més romàntic però és el primer on vaig anar amb la meva parella, i va funcionar.
El Rita Blue de la plaça Sant Agustí de Barcelona.

-De quin Restaurant sortit cantant havaneres?

No en recordo el nom (massa "bon rouge"), era a Carcassona, a l'Occitània, recordo que cantàvem "el meu avi" pel carrer de nit i un avi ens va renyar tot dient: "a això a casa vostra no ho faríeu", potser tenia raó...

-Un Restaurant on aniries cada dia?

Aquí, al Japó, si tingués "pasta", al Sant Pau, el restaurant de la Ruscalleda a Tòquio per dinar, i a l'hora de sopar em perdria en una fonda japonesa amb un reservat obert al jardí, il.luminat per fanalets, vestit amb un "jinbe" (kimono) després del bany i gaudint de la companyia de l'Aya en una tranquil.la intimitat només interrompuda per l'entrada silenciosa de la cambrera amb les safates de menjar.


-Recomana un restaurant romàntic i econòmic.

Qualsevol indret pot esdevenir romàntic si la companyia es bona, i el preu dependrà de la butxaca de cadascú.

Sembla que els "memes" s'ha d'anar passant o sigui que convido a qualsevol que hagi llegit aquest post a fer aquest exercici.
Bon profit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui segueixo amb gana !! Sort que. almenys, has indicat alguns llocs per anar-hi a combatre-la.