dilluns, de novembre 03, 2014

Panellets 4.0

Enguany he tornat a fet panellets, és un d'aquells dies que fins hi tot agafo de festa a la feina, per tenir temps de preparar-ho, aquest cop era especial, ja que els portaria a la festa que hem organitzat els del Casal Català a Tokyo. Dos quilos de panellets!

 Normalment sóc molt tradicional en la forma, però enguany he volgut fer alguna provatura especial...

 Carabassa, coco...

 Xocolata, cola-cao amb cobertura de xocolata...

 Pinyons i ametlla...

I la joia de la corona, farcit de Yokan ( codonyat de mongeta dolça ), una fusió de sabors d'ambdós móns, amb forma de l'objecte del desig de milions de catalans, una urna, el que més gràcia m'ha fet és que els amics japonesos s'ha guardat la papereta de record. (^_^)

10 comentaris:

  1. Quina bona pinta que fan els teus panellets. Una urneta d'aquestes tan bufones, prou que me la menjaria...

    ResponElimina
  2. Ostres!
    T'han quedat molt bé. Si tenen tan bon gust com bona pinta fan tens l'èxit assegurat.^-^

    ResponElimina
  3. Ostres Isaac! Quina bona pinta!! Jo n'he menjat uns de semblants als teus de l'urna ^_^

    ResponElimina
  4. Però quin art! En veure'ls pensava que serien comprats, però ets un professional! Ostres, m'encantaria tastar aquests de mongeta dolça, que m'encanta! La forma també m'encanta, però m'encurioseix el gust que devien tenir!

    ResponElimina
  5. Molen els panellets.

    Si no m'equivoco és el mateix farciment que s'utilitza en els famosos dorayakis que menja en Doraemon, tot i que la gent es pensa que es alguna mena de nocilla, també és pasta de mongeta dolça, no? xD

    ResponElimina
  6. Nyaaam!! Són ben especials, aquests panellets!

    ResponElimina
  7. Combo friquisme per triplicat al fer un panellet catalno-japonés amb forma d’urna!

    ResponElimina
  8. Carme Rosanas
    Merci!

    maria
    Sembla que sí, els dos quilos van volar

    Núria Cumeras
    Sí ho que? com eren?

    XeXu
    Has tastar mai els dorayaki? Són el mateix farciment

    Raylegh
    Sí però més gelatinosa.

    Eutrapèlia
    Per una diada especial

    pons007
    Ha, ha, ha, cada any faig barreja de sabors, però enguany calia una forma especial.

    ResponElimina
  9. Panellets-Urna!! :-)))

    Ostres, tu, que jo estic a dieta (com gairebé sempre... )!

    ResponElimina
  10. Isaac, doncs tenien la mateixa forma que els teus però eren totalment blancs/grocs (un color difícil de definir...jajajaja) i un cop mossegaves de dins eren de codony. Molt bons la veritat! Em vaig oblidar de fer-los una foto..... Això si que em va saber greu!

    ResponElimina