tag:blogger.com,1999:blog-27398448.post3655839164814175680..comments2024-02-24T17:54:56.208+09:00Comments on tobuushi: Al Japó també fan "suaus"tobuushihttp://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-25240734308260653342012-09-03T10:48:20.138+09:002012-09-03T10:48:20.138+09:00Moltes gràcies Azahara!
Moltes gràcies Azahara!<br />tobuushihttps://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-15344811637144452342012-08-29T19:45:36.772+09:002012-08-29T19:45:36.772+09:00Hola Isaac!
Creia que t'havia respost lo de l...Hola Isaac!<br /><br />Creia que t'havia respost lo de la llet i ara he vist que no! És molt senzillet, gairebé com fer arrós amb llet... sense arrós :D<br /><br />Es posa 1 litre de llet al foc, amb una vaina de canyella, la pell d'una llimona i el sucre que vulguis, ho deixas bollir 5 minuts, després ho coles i es deixa refredar a la nevera. Ben fresquet està molt bo i li pots espolsejar una mica de canyella. La llet merengada crec que es fa semblant peró amb ou.<br /><br />Ah, i vam probar de fer el suau, la escuma es súper espessa i molt bona, a més, tenia pinta de cervesa guiness, a ma germana no li va agradar gens xD, però clar, es que em va dir tard que a ella la gasosa no li agrada i jo no ho sabia :PAzahara Carrerashttps://www.blogger.com/profile/07107944616011165602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-38893178429870497792012-08-27T03:32:30.650+09:002012-08-27T03:32:30.650+09:00No ho havia sentit mai!
No sabia que existia... Pe...No ho havia sentit mai!<br />No sabia que existia... Però curiós que ara al Japó ho comercialitzin! Quina gràcia, deuries flipar segur, si ja en prenies de petit! Que bo! Clairehttps://www.blogger.com/profile/11524571715664130802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-81733840284576986682012-08-10T06:40:09.962+09:002012-08-10T06:40:09.962+09:00Siiiiiiii siiiiiii a REUS estan tornant a posar-ho...Siiiiiiii siiiiiii a REUS estan tornant a posar-ho "de moda" ;-)))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-34801388135765721652012-08-06T22:34:58.048+09:002012-08-06T22:34:58.048+09:00maria, Azahara.
És molt fàcil de fer, l'àvia m...maria, Azahara.<br />És molt fàcil de fer, l'àvia me'l feia amb Nestcafé descafeinat, en un got alt però no de tub. Un parell de culleres de cafè una, de sugre al gust i gasosa. Fa molt escuma, és el millor.<br />La manera correcte és posa un cafè curt express i fred o refretat amb gel, en un got alt, després se li afegreix la gasosa de manera qye faci escuma i el sucre al gust, també gel. Alguns hi posen un polsim de canyella o de vainilla, però no queda malament amb xocolata en pols o ratllada pel damunt. <br /><br />Llet preparada? Aquesta tampoc la sabia, com la prepares?tobuushihttps://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-32245100600803002172012-08-06T20:54:51.802+09:002012-08-06T20:54:51.802+09:00No ho havia sentit anomenar mai aixó... Com ho pre...No ho havia sentit anomenar mai aixó... Com ho prepareu? Feu un cafè sol i hi afegiu gasosa?<br />La meva beguda preferida d'estiu es la llet preparada :D, es igual que la llet merengada, pero sense ou, em va fer molta gràcia que a una granja de Barcelona (la Granja M.Viader) sortia a la carta com a "llet mallorquina".Azahara Carrerashttps://www.blogger.com/profile/07107944616011165602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-82405727121824388122012-08-06T01:35:08.490+09:002012-08-06T01:35:08.490+09:00Ostres! No n'he provat encara...això no pot se...Ostres! No n'he provat encara...això no pot ser. Me l'apunto.mariahttps://www.blogger.com/profile/01605465070056743311noreply@blogger.com