tag:blogger.com,1999:blog-27398448.post8311789091745547208..comments2024-02-24T17:54:56.208+09:00Comments on tobuushi: Segona castanyada a Hiratsukatobuushihttp://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-22725959499689580862010-11-12T10:28:17.352+09:002010-11-12T10:28:17.352+09:00Hola Kojirô!
De fet en vaig repartir un quants, pe...Hola Kojirô!<br />De fet en vaig repartir un quants, però un em van dir que no se'ls menjaria perquè eren massa macos! I un altre se'ls va menjar tots sense compartir-los amb la família perquè eren massa bons!tobuushihttps://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-62895031851439769242010-11-12T08:50:35.266+09:002010-11-12T08:50:35.266+09:00De fet, podries fer populars els panellets al Japó...De fet, podries fer populars els panellets al Japó si els venguessis o els hi regalessis a coneguts :D<br /><br />Fa poc que et segueixo i és la primera vegada que veig als teus fills.<br /><br />Enhorabona per aquest bloc i per tenir una filla tan bufona ^^.Kojirō Narusehttps://www.blogger.com/profile/10745543500589429975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-48495318590093663772010-11-04T22:06:38.151+09:002010-11-04T22:06:38.151+09:00Ei! Olga!
T'has d'animar dona, segur que h...Ei! Olga!<br />T'has d'animar dona, segur que havent fet Belles Arts les boletes et sortiran la mar de bé.<br /><br />Hola Claire!<br />Mira si "éren" bon que ja no en queden. La Shikibu ha firat amb els de xocolata!<br /><br />Hola Lalu!<br />Definitivament ho hauré de provar això de posar patata i no ou.<br />L'Almera és una de les coses que més enyoro de Badalona. El perfum que es pot sentir en passar-hi per davant és mortal! El darrer cop que vaig visitar Badalona hi vaig entrar a comprar xocolata els vaig dir que vivia al Japó i que sovint pensava en el perfum que desprenia la botiga, els vaig demanar de fer fotos, van ser molt amables tot i que crec que no van entendre molt bé de què els parlava quan em referia al blog.tobuushihttps://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-25453468153968686342010-11-02T22:21:31.161+09:002010-11-02T22:21:31.161+09:00Sóc una fanàtica dels panellets i en faig cada any...Sóc una fanàtica dels panellets i en faig cada any des de que era petita però mai m'han sortit com a tú! Semblen de pastisseria. Això sí, jo com la Txell els faig sense ou, amb ametlla, patata i sucre.<br /><br />M'ha fet molta gràcia descobrir el blog d'un badaloní que viu al Japó; jo sóc d'El Masnou, tot i que nascuda a Badalona, on hi vaig viure durant els meus primers 4 anys de vida i d'on és la meva mare. A més sóc a tocar-hi i continuu anant-hi força sovint. I baja, que em fa gràcia quan menciones Can Boter o l'Almera (hvent-ho vist tota la vida quines coses per emocionar-se, oi?). A més, no sé si ja ho sabràs, des de fa relativament poc al carrer del mar hi han possat una botigueta de menjar japonès per emportar (es diu "sushi-si"). :) <br /><br />També, com a molta altra gent de la meva generació (sóc del 82) el Japó em tira molt i entendràs que m'agradi llegir-me el teu blog: és com una finestreta a aquell país tan llunyà per a mi. <br /><br />Salutacions!Laurahttps://www.blogger.com/profile/00022490614900461482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-60004867405053901252010-11-02T02:03:29.381+09:002010-11-02T02:03:29.381+09:00Quina pinta més bona!!
Els que faig jo cada any a...Quina pinta més bona!! <br />Els que faig jo cada any amb ma mare no queden tan bé (almenys visualment, perquè no he pas tastat els teus) però segur que estan mooolt bons!<br />I jo sempre tinc molts problemes perquè se m'enganxin els pinyons. He provat mil maneres, i mai és tan fàcil com diuen els pastissers i la gent que ho fa. Per què?!?! Algun dia ens sortirà!Clairehttps://www.blogger.com/profile/11524571715664130802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-38796387665369597092010-11-01T20:07:05.371+09:002010-11-01T20:07:05.371+09:00Moltes felicitats per aquests panellets! Cada cop ...Moltes felicitats per aquests panellets! Cada cop són més professionals! Jo tinc la sort que la meva mare els fa tant bons que jo ni ho intento, però desprès de veure el que heu fet, ja estic animada pel any que ve...ara mateix li vaig a demanar la recepta! Una abraçada!Olga Prats M.https://www.blogger.com/profile/02926347809423026223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-55120756338857189092010-11-01T10:11:44.431+09:002010-11-01T10:11:44.431+09:00Els dexocolata també són els favorits de la Shikib...Els dexocolata també són els favorits de la Shikibu.<br /><br />Txell gràcies pel consell, ho provarem l'any vinent! Crec que encara tenim panellets per una setmana!tobuushihttps://www.blogger.com/profile/12545092012508938457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-70238539239009299872010-11-01T06:13:11.459+09:002010-11-01T06:13:11.459+09:00Tenen molt bona pinta!
Nosaltres la massa la fem s...Tenen molt bona pinta!<br />Nosaltres la massa la fem sense ou, només ametlla, sucre, una mica de patata (poqueta) i la ratlladura de llimona.<br />Al principi la massa sembla seca, però treballant-la molt es lliga be.<br />Deixem reposar la massa 24h.<br />El truc per enganxar els pinyons: T'omples la ma de pinyons i pressiones les boletes perque s'enganxin, després els "pintes" amb ou batut.<br />Bona castanyada!!<br /><br />TxellAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27398448.post-622694704458404022010-11-01T00:58:14.677+09:002010-11-01T00:58:14.677+09:00Oh quina bona cara que fan!Aquests de xocolata fan...Oh quina bona cara que fan!Aquests de xocolata fan més bona pinta.Et prenc la recepta per fer-los.Quina delicia!mariahttps://www.blogger.com/profile/01605465070056743311noreply@blogger.com