dimarts, d’agost 08, 2006

Natou


sense paraules...

7 comentaris:

  1. Ups... semblen mongetes amb formatge!! Esperem la teva descripció amic Isaac, la veritat és que ens has deixat amb el dubte de què és !

    ResponElimina
  2. Ho explico en un comentari de la Tokaido, l'entrada anterior.

    ResponElimina
  3. Jo cada dia menjo aixo,perque es molt bo!!

    ResponElimina
  4. El Natou diuen que es enganxifos i que bastanta oloreta jeje, (pel que deies a la entrada anterior, de la fermentació i tal...)

    Jo segueixo preferint els Takoyakis que deu ni do la pinta que tenen jeje.

    LLastima, que a Badalona nomès hi hagi restaurants xinos, a Barcelona hi ha més Japo's, tot i que molts també son xinos disfresats jeje

    ::JOSEP::

    ResponElimina
  5. la vaca que vola: Ara l'he llegit, és que aquest matí només he fet uan repassada ràpida perquè havia d'agafar el tren (però el vici és el vici!!) i no m'havia fixa't.

    ResponElimina
  6. Josep, si vols menjar natou o altres productes japonesos, fets per japonesos et recomano de vagis al Maguroya, no és un restaurant només és per emportar, la meva parella hi treballava quan vivia a Barcelona.
    L'adreça és al carrer Ramón i Cajal de Gràcia, davant de la plaça Revolució, no te pèrdua, façana mar. L'encarregada es diu Bibibí, dóna-li records, tot i que potser us despatxa en Dani el seu xicot català.

    ResponElimina
  7. Ohhhhh!!!! això m'interesa, així que queda apuntat i si es per emportar molt millor, a veure si un día que vagi per Barcelona m'hi passo.

    Arigatou gozaimasu!! xD jeje

    ::JOSEP::

    ResponElimina