dilluns, de gener 12, 2009

Cap d'any 2009

Com cada any el primer de Gener anem al Temple, a demanar per que sigui un bon any.
Hi molta gent que té peticions pels Déus, d'aquí que sempre es faci cua.


Tot seguit tornem a casa a fer el dinar de Cap d'Any, és molt familiar, com el nostre dinar de Nadal. Hi ha sopa de pilota, peix, carn, i altres menges que només es poden gaudir aquest dia.

Mongetes dolces, "kamaboko" ( pastissets de peix ), truita, pop, ous de salmó,..

També hi ha vi d'arròs ( sake ), amb pa d'or. Perquè ens doni bona sort.


2 comentaris:

  1. A mi m'agraden força els menjars tradicionals de Nadal, en el nostre cas l'escudella, la carn d'olla, el pollastre rostit, els canalons... no entenc com la gent mira de complicar-se tan per aquelles dates i es dediquen a fer un munt de menjars abundants que no s'acabaran no en un mes.

    ResponElimina
  2. Home, escudella, carn d'olla, pollastre rostit, canalons, això al Japó ens duraria un mes com a mínim...

    ResponElimina