"karee" és la manera japonesa de pronunciar curry. Tanmateix el curry que es menja al Japó no té gaire a veure amb els currys que podem trobar en un restaurant indi. Com en moltes altres coses els japonesos hi han aplicat el "Japan Twist", els japonesos tenen la facultat d'agafar una cosa que els agrada i adaptar-la al seu gust.
El curry amb arròs és molt més suau al gust que l'indi. És un plat de diari molt fàcil de cuinar i que ha derivat en diferents especialitats. Fins i tot gasosa de curry!
El "kareeraisu" arròs amb curry.
"kareeramen", sopa de fideus de ramen amb gust de curry.
"kareepan" un panet fregit i farcit de curry.
La preparació del curry és molt fàcil, és com preparar un estofat, afegint les pastilles de curry ( que semblen de xocolata ) a l'aigua. I ja estè, és potser la facilitat de preparació la que el fa tan popular per menjar a casa.
1 comentari:
Mmmmmm
Publica un comentari a l'entrada