dimecres, de gener 30, 2008

Conèixer gent

Ahir vaig passar vergonya.
El meu company Chris i jo ens vam trobar amb un antic company d'ell, Tin Young, un professor universitari que intenta ensenyar anglès als japonesos.
Tim va venir acompanyat de dos amics, com ell, americans. Al moment de fer les presentacions, va ser quan em vaig haver d'enrojolar...un d'ells va dir:
-Barcelona? El meu germà diu que es la millor ciutat d'Europa. I tot seguit fa afegit. -El van assaltar, tothom diu que és una ciutat molt perillosa, tots els meus amics que hi han anat han tingut problemes.
No és la primera vegada que em diuen que Barcelona és la millor ciutat d'Europa, però no m'esperava que tingués, per altra banda, tan mala anomenada. Una de freda i una de calenta.

Malgrat tot la vetllada va ser molt profitosa, tan en Tim, com els seus amics, Mulele, i Patrick, va resultar ser artistes amb molt de talent.

Aquests són alguns exemples del treball de Mulele K. Jarvis, de San Fracisco, però que fa 17 anys que viu al Japó, al seu web podreu trobar més informació sobre la seva obra.




Els següents treballs pertanyen a Patrick Gannon, de New Jersey, 10 anys al Japó, un paio molt divertit, com les seves il.lustracions fetes de retalls de paper. Al seu blog ens en fa cinc cèntims de la tècnica que utilitza, i ens explica com n'és de difícil i alhora gratificant viure al Japó. I al seu web ens mostra els seus treballs.




Per últim, en Tim en el seu web Machigai on trobareu exemples dels errors que els japonesos fan quan expressen en anglès, hi trobareu fotos, dibuixos, i el millor, uns podcasts divertidíssims.

Si en voleu veure més, visiteu Global Comics.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo no trobo pas que sigui una ciutat molt perillosa, no sé, em dona molt més mal averany d'altres.

En tot cas s'hauria d'estudiar efectivament a veure que passa, i també s'hauria de mirar com potser que als de tota la vida no ens sol passar res en anys i als turistes en quatre dies els hi passa de tot, però clar, és que hi ha turistes que sembla ben bé que criden als problemes. Estic segur que a les seves ciutats no actuen de la mateixa forma.

( i no dic que tota la culpa sigui dels turistes eh?, que ja sé que hi ha molta mala peça pel carrer i no els hi foten la canya que s'hauria de fotre)

Unknown ha dit...

Thanks for the links!

I have another site -- http://www.globalcomics.net

Mulele and I do a podcast at this site!

--Tim

tobuushi ha dit...

Plesure, I really had a very good time meeting you guys.