dilluns, de gener 24, 2011

Torna el famós "Akiba Hokoten"

 Ahir es va tornar a tancar el trànsit al famós carrer central del barri d'Akihabara conegut pels otaku del món com Akiba.
El Hokoten ( ホコ天 ) el paradís dels vianants d'Akihabara es va deixar de fer després dels terribles fets de juny de 2008 quan un malparit va atropellar i apunyalar unes quinze persones creant caos l'horror. D'aquests fets us en vaig parlar al seu moment amb un post titulat "Un dimoni al paradís".

 Ahir el carrer es va tornar a tancar, amb fortes mesures de seguretat, de voluntaris i de la policia i amb moltes restriccions que aigualiran el que al meu entendre era un dels lloc més divertits de visitar de la ciutat.

 On es podien veure coses com aquesta...

O aquesta...

Els lloc on van morir persones s'hi han plantat flors i alguns visitants hi van anar a pregar, i també hi van dipositar ofrenes, com ampolles de te, o revistes de Manga.

 Tanmateix les restriccions de les que us he parlat abans no deixaran que el carrer torni a ser tan lluit com abans, per exemple no es permetrà l'intercanvi d'objectes com ara revistes i figuretes, tampoc es permetran actuacions musicals, ni repartir fulletons de propaganda ( una activitat de realitzen noies disfressades de minyones i que es un dels principals atractius del barri ).

Així doncs, malgrat que el carrer restarà tancat al trànsit tots els diumenges de 1pm a 5pm no es podran veure coses com aquesta.
Una llàstima, espero que aquestes restriccions no siguin permanents.