divendres, de setembre 05, 2014

Enllestint la V




Hola a tothom, ja estem enllestint el preparatius per diumenge. Aquestes són les darreres instuccions.

1. Trobada 11:30 al Mohai, si us plau sigueu puntuals si voleu sortir a la foto (^_^)
2. Porteu samarreta groga o vermella ( per cert, al UNIQLO no n´hi ha )

3. Us donarem un número per fer a la fila, hi haurà dos colors per a les dues branques de la V. Si us plau, trobeu la gent del vostre color i localitzeu els números anterior i posterior, no hi ha criteris per a distribuïr el números, first come, first serve.

4. Després del mohai anirem al shibuya crossing, dividits en dos grups. cada grup té un leader, si us plau, seguiu-lo i feu-l'hi cas.

5. Per fer la foto no tenim gaire temps, el semàfor està obert només 38 segons, sense comptar el verd intermitent, reservat per posar-se a resguard del tràfic, serà divertit, corre cuita!

6. Hem fet unes cartulines grogues i vermelles, en el moment de fer la foto les aixecarem per fer-nos mes visibles. Ls cartulines tenen una explicació en japonés, català i anglès i es poden repartir després a qui ens pregunti.

7. Quan es faci el senyal, els dos grups caminaran desde els extrems de la V fins al vértix. seguint la numeració que us haurem donat, aneu sortint un darrera l'altre, encara no sabem quants serem, així que us direm la distància que heu de mantenir amb el votant del davant quan estiguem al mohai i ens haguem comptat.

8. Parelles i pares/mares amb criatures poden anar junts, no cal que vagin un rera l'altre. però eviteu fer grupets.
Gent amb nens, si els porteu a coll, s'els veurà millor a la foto.

9. Quan el primer de la fila s'aturi, la resta també us haureu de parar, mantenint la distància, i aixecar les cartulines. Les mantindrem aixecades fins que comenci el senyal verd intermitent.

10. El verd intermitent és el senyal per possar-se en lloc segur, seguiu al cap de la fila, no volem arriscar la seguretat de ningú, com tampoc volem que ens cridin l'atenció.

11. Intentarem fer una segona, i potser una tercera, foto. Així que si us plau torneu a la sortida de la vostra fila. El cap de colla us dirà el que.

Seny i Rauxa! No oblidem que és una trobada festiva! Si tenim aquestes regles per la foto és perquè no és senzill que 40 o 50 o 60 (o més) persones formin una V clarament visible en els 38 segons que el semàfor és obert.

Fem-ho, i després a celebrar!

4 comentaris:

Eutrapèlia ha dit...

Quina passada!!!! Déu n'hi do quadrar això! Nosaltres la vam fer el 23 a Boston i un dels participants portava un drone: les fotos han quedat molt boniques! ja penjaràs les vostres!

Anònim ha dit...

i no podeu hackejar el semàfur perquè duri més estona? ;P

maria ha dit...

Ostres! Vaig sentir que el vot per correu no contarà pel 9N. Com ho fareu?^^

tobuushi ha dit...

Eutrapèlia
Genial, ja m'ho miraré!
pons007
Ens ha anant prou bé
maria
De moment ja tinc la documentació enviada i no m'han dit que no pugui votar.