divendres, d’abril 08, 2016

Kanamara Matsuri, la festa de les tites!

El cap de setmana passat, 3 d'abril, es va celebrar el Festival del "Penis d'acer", el Kanamara ( mara vol dir penis ) Matsuri, a la ciutat on treballo, Kawasaki.

Malgrat que és una celebració recent, del 1977, es basa en una llegenda antiga. Sembla ser que hi havia una noia que estava posseida per un dimoni que vivia a la seva vagina, aquest dimoni tenia dents i mutilava els penis del homes amb ti volia fer l'amor.

Així doncs la donzella es va fer fabricar un penis d'acer per esmoixinar al dimoni, que esdentegat va abandonar el cos de la noia.

El Festival es celebra al santuari Xinto de Kanayama ( 金山 ), i ha esdevingut una atracció turística de la ciutat.

Originàriament tenia molta popuralitat entre les prostitutes que anaven al santuari a pregar per no tenir malalties de transmisió sexual, actualment els beneficis de la venda de caramels en forma de penis i altres ofrenes es destinen a la lluita contra la Sida.

Haig de dir que no m'estranya que s celebri aquest festival a Kawasaki, aquesta  ciutat encara és coneguda pels seus bordells, de fet hi ha carrers dedicats exclusivament aquest negoci.
I és que Kawasaki era una ciutat frontera entre Edo i Kanagawa, i els viatgers que feien la Tokaido, el camí ral japonès, hi feien parada i fonda esperant per creuar el riu amb barcasses. Així doncs Kawasaki, es va convertir en la primera ciutat gran que hi havia un cop sortint d'Edo, un centre de comerç i lleure.
Espero que gaudiu de les imatges, gentilesa dels meus companys d'estudi.











5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Passejant un gran penis menjant caramels en forma de penis... mira, igual que a Espanya !!

;)

Sergi ha dit...

No deixa de ser molt semblant a les processons que es fan a España, però en comptes de verges passegen penis... alguna cosa no acaba de quadrar, oi? Els japos són raros, molt diferents a nosaltres, i ens costa d'entendre'ls. Però és tan impensable una cosa així aquí... molt saló eròtic i mandangues, però passejar fal·lus immensos en processó... em sembla que encara falta.

tobuushi ha dit...

Catquinyol
A Espanya passegen trens que han fet per collons, i els tren tenen forma de tita.
XeXu
A Barcelona tenim un gran fal·lus al parc de l'Escorxador i un altre més gran encara a les Glòries. Fins hi tot la muntanya sagrada de Montserrat té un Cavall Bernat. Amb això dom molt japonesos. (^_^)

Anònim ha dit...

Em recorda al Hōnen Matsuri. Crec que fins hi tot deuen aprofitar els mateixos penis gegants per les processons.

tobuushi ha dit...

pons007
Són smeblants, però en que tu dius és a Nogoya, molt lluny d'aquí. Els omikoshi són diferents.