diumenge, d’agost 05, 2007

Tortilla, tacos i gripaus

Estic que trec foc pels queixals!

L'Aya ha fet amistat amb una noia mexicana que ha conegut al parc, la Maria. Avui ens ha convidat a la festa d'aniversari del seu fill, Ken. Hi havia "tortilla", "tacos", "guacamole", "coronita" i una "piñata", com no per divertir la mainada. Entre els convidats, però una punyetera monja granadina que fa 45 anys que viu al Japó però -"me siento más enpañola que nunca"- qui la va parir! Que no havíem quedat que el seu regne no és d'aquest món.
No vulgueu saber com la posat quan jo li he dic que no era espanyol, de poc que no en mossega!, però és clar "no nos enfademos por eso" diu la bruixa, però si ha començat ella!
Després ha aprofitat per dir-me que a la presó on fa de voluntària, hi havia 5 "catalinos" segons ella, tancats per drogues. Monja del dimoni! 3 anys vivint tranquil·lament a Hadano i ara ve la monja a tocar allò que no sona. Millori el japonès "hermana" que li hauria de fer vergonya amb 45 anys i parlar-lo tan malament, i deixi d'espanyolitzar la gent dona, que la "cruzada" ja es va acabar.

La nota bona ha estat quan ha mirat d'interrogar l'Aya, i ella li ha contestat en una castellà ple de catalanades. A la pregunta: os conocisteis en España?- L'Aya ha respost; no, en Catalunya. I quan li ha preguntat si ensenyàvem espanyol a la nena, ella ha contestat: no, català, japonès i anglès. Crec que ara estarà fent penitencia.

Per cert hi havia una senyora polonesa que m'ha estès perfectament, sense fer escarafalls, m'ha explicat que ella té una amiga que viu a Catalunya i que parla català. Aleshores jo li he cantat l'Estaca i ella la coneixia, de fet molts polonesos, segons tinc sentit, creuen que és una cançó polonesa, si més no segons la monja si que ho és.

I després del rotllo unes fotos per calmar els nervis.


La Shi-chan com dient: què, la peto o no la peto?




La Maria, de blau, amb els nens fent fira de llaminadures.



La Shi-chan poc abans de que m'hagués de mullar fins els calçotets per treure-la del riu, i és que no té por de res, ni de la monja!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajajaja!!!!!

Aquest tpus de gentussa com més lluny millor. Que les mongetes van d'inocentotes però tenen una mala llet... Esta clar que l'abstinència no és bona, et fa agre el caràcter. Aquesta es pensa que es guanyarà una parcel·la al cel convertint pobres ànimes perdudes.

Que la bombin!!!

PD: Per cert que mona la nena, esta molt gran!!! I molt guapa!!!
Petonets


Txell

Anònim ha dit...

Què hi farem, per ells encara no ha acabat la reconquista.
Es veu que l'estaca - la música, no la lletra - és l'himne de Solidariak, el sindicat que va resistir al règim comunista polonès.

tobuushi ha dit...

sí, a mi també em sonaba aquesta història de l'estaca

Anònim ha dit...

Què típic espanyolista. Van pel món fent el ridícul i ni s'adonen. I després encara es pregunten que per què ens volem independitzar!

Espero que si més no us ho hagueu passat bé, dins del que hi cap, que és el que importa.

Anònim ha dit...

I no tenies cap foto de la 'misionera' aquesta?
he,he,he...

Potser que la jubilin i l'enviïn al seu país, si l'enyora tant.

Anònim ha dit...

les monges les més putes, com sempre.

cardeni bombeta