dilluns, de novembre 05, 2007

Cut & Paste Design Tournament 2007

El dissabte vaig assistir al Cut & Paste de Tòquio. El Cut & Paste ( tallar i enganxar ) es un concurs de internacional disseny que consisteix en que 8 dissenyadors han de realitzar una creació en 15 minuts sobre un tema que se'ls proposa al moment. Hi ha 3 rondes eliminatòries, 8, 4 i 2. Tots els participants disposen del mateix equip; un Mac G5, i una paleta d'última generació Wacom Cintiq 21UX ( una pantalla de 21" on es pot dibuixar, una passada!).
Mentre els dissenyadors treballen es pot observar l'evolució de les creacions en pantalles gegants, i un DJ posa so a l'esdeveniment, que es converteix en una festa.
El local, el WOMB de Shibuya estava ple de gom a gom. Jo sempre havia admirat els retratistes de la Rambla que dibuixaven davant una munió de badocs, però en aquest cas els creatius havien de dissenyar davant de centenars de persones. A mi em tremolaria el punter!

Les Wacom, preparades, comença el compte enrere, 3, 2, 1...






una imatge del qui seria guanyador treballant

El guanyador, Thiago Henrik, mig brasiler mig japonès, coronat, el premi, a part d'un pack de Sofware d'Adobe ( Creative Suite CS3 Premium ) la preuada Wacom.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat és que quins nervis !! S'ha de valer per fer aquestes coses!! Aps, per cert... moltes felicitats per allò del concurs del logo !!

és que els cap de setmana i dies festius estic desconnectat i no t'ho he pogut dir abans