dimarts, de gener 18, 2011

Camions promocionals

 No fa gaire us vaig parlar dels Itasha, cotxes decorats amb personatges del Manga o l'Anime. A Tòquio es poden veure tot tipus de vehicles, des dels Ferrari més exclusius als "Dos Cavalls" amb matrícula francesa dels 60, és com un saló de l'automòbil.
Un dels vehicles que es poden observar tot passejant per Shibuya són els camions promocionals. Acostumen a anunciar un nou disc, una sèrie de televisió o una peŀlícula, de nit van il·luminats i alguns fan sonar el disc que promocionen. La veritat és que xoca molt veure aquests camions tan grans dins de zones urbanes on els camions de transport de mercaderies estan, el teoria prohibits. Japó és un país de gasolina on és difícil trobar cotxes dièsel, a part dels vehicles pesants o de transport. Segons el meu sogre el dièsel contamina més, no se si té raó o no, però el cert és que els camions tenen l'entrada prohibida als centres de la ciutat, tret d'aquests tan especials.
Per cert, es veu que n'hi ha uns que són petits amb la caixa com si fos una urna de miralls, sembla ser que dins hi fan sexe, des de dins sembla que et puguin veure tot i que els de fora només veuen el mirall, hi ha gent que els agrada tenir la impressió que ho fan en públic i passejar-se per la ciutat "nuets", cosa que, per cert, està prohibida. Però prohibida de presó.









3 comentaris:

Sara ha dit...

Ostres...! Son com el gusiluz que s'iluminen de nit!!

Sort dels jardins que hi ha per allà, per a descansar la vista...

Mike ha dit...

El primer és de Maximum the Hormone! M'encanta aquest grup! van baixar a tocar a l'Hospitalet fa un parell d'anys, imagina't

tobuushi ha dit...

Chuuchuu lovely munimuni murarura Purin purin boron nururu rerorero...