dimecres, de novembre 02, 2011

Halloween al Japó

Ja us he explicat com vaig celebrar la Castanyada, però també treballo amb una empresa americana Stellar Debris que són els qui alhora em representen als clients dels EUA. Aquests del dibuix som jo mateix a l'esquerra, la Yuko, la productora i en Chris, a qui li diem "Kuri-chan" ( perquè Chris es pronuncia "kuri" en japonès, igual que castanya ), bé en "Castanyeta" és el meu cap i per cert avui és el seu aniversari, el dimoniet que penja del cell és en Capuccino, la mascota de l'estudi que jo mateix vaig dissenyar. L'escena representa Hell Girl, un personatge de Manga tipus Dexter que mata als dolents i se'ls emporta a l'Infern.
Al Japó tenim molta tradició de monstres i dimonis, i també hi ha Cel i Infern ( Tengoku i Jigoku ). Els japonesos són també els reis del Cosplay, els agrada molt disfressar-se,  per això el Halloween sedueix tant. 
El Chris em va explicar que dissabte al vespre va rebre unes 60 visites de "Trick or Treat" de nens del seu barri que s'havien organitzat en grups amb l'associació de veïns per visitar tres cases de la zona, al Chris sempre li toca perquè té tota la casa decorada per Halloween amb coses que es va portar d'Amèrica, de fet és l'únic "guiri" de la zona.
També des de fa 15 anys a la ciutat de Kawasaki es celebra una desfilada de Halloween, encara no hi anat mai, potser quan en Miró sigui més gran. No he vist com són les desfilades dels EUA però dubto que siguin millors que aquesta, per les fotos que he vist al blog de Danny Choo, ha de ser una passada!








3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Isaac... jo... ai... crec que t'ha passat alguna cosa al cap... t'has fet un tallet :-DD

tobuushi ha dit...

Assumpta. Ah! Aixo es part d'una disfressa d'una cosa molt divertida que fan els nois d'institut japonesos quan van de colònies d'estiu, fan una mena de casa de bruixes, als jardins d'un temple o de la casa de colònies, i van entrant per parelles ( és moment ideal per entrar amb la noia que t'agrada ) i els professors fan de monstre o fantasma per espantar la jovenalla, normalment es disfressen de samurai mort amb una fletxa travessant-li el cap o amb el front partit per una "katana". És el típic fantasma japonès.

Claire ha dit...

M'encanten les disfresses! El dibuix és genial! I les fotos també! Es que al Japó sempre s'ho curren molt amb aquestes coses, oi? Genial! Jo aquest any també m'he disfressat, però ni de conya té aquest nivell!