dijous, d’abril 22, 2010

Un altre fill de puta al "canyet"



A mort amb honors i al seu llit quan hauria d'haver mort a la presó, feixista de merda!
Boníssin l'article de VilaWeb.
El vice-president de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha lamentat la mort de Samaranch, qui ha qualificat com 'el català més important del món de l'esport i l'olimpisme a nivell internacional'. Per Carod, Samaranch va ser una persona 'hàbil i diplomàtica en les relacions socials' i les va saber utilitzar per 'les finalitats que es proposava'.
No sé si riure o plorar.

5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

i que diguin aquestes coses i no se'ls caigui la cara de vergonya...

maria ha dit...

ostres!no la coneixia aquesta faceta seva...

tobuushi ha dit...

Maria, aleshores és que ets molt jove, perquè els meus pares sempre se'n feien creus que aquest home estigués on estava, tant feixista com era. Tot i que era un personatge molt hàbil, quan era ambaixador a Moscou es va preparar el terreny per tornar com a "demòcrata".

Carquinyol, a mi el que em dol més és que aquest tipus rebi honors per part de la Generalitat, institució que va ajudar a reprimir, i herois nacionals com Xirinacs no.

jordi ha dit...

tobuushi, potser sir que aquest tio era un feixista de merda, fan de l'altre dictador assasí que també va morir al seu llit... però pensa que si no fos per a ell, Barcelona no hauria tingut els Jocs Olímpics. Un imbècil si, però va fer per Barcelona més que ningú (encara que fos jugar a favor)

tobuushi ha dit...

Ui sí!
Va fer tant per Barcelona! Sobretot enriquir als seus amics que van aprofitar l'empenta dels Jocs Olímpics per especular sobre terrenys al Poble Nou i construir gratacels il·legals a la vora del mar, expropiar per quatre duros i omplir les panxes agraïdes que avui li reten homenatge.
Vetar les seleccions olímpiques catalanes, entre altres coses va fer aquest senyor.
Aprofitar els contactes que va fer a Moscou per promocionar-se personalment i poder dirigir un organisme corrupte com el CIO, una menjadora com n'hi ha poques.
"Modernitzar" el COI, comercialitzar els Jocs més aviat, un negoci voluptuós que concedeix els Jocs a països on no es respecten els drets humans.
Ah! I me n'oblidava, espanyolitzar Barcelona amb els refotuts jocs olímpics, que no es ni de bon tros el millor que li ha passat a Barcelona ni a Catalunya. Que per cert ningú no se n'enrecorda ja.