diumenge, de febrer 18, 2007

Viva el "Machote"_2

Hakuo Yanagisawa, el "Machote" ministre de sanitat, treball, i seguretat social, fa temps que en va dir una altre de ben grossa, ja me n'havia oblidat, error fatal, aquestes coses no s'han d'oblidar.
Resulta que els homes japonesos estan obsessionats, entre altres coses, en els pits de les dones, els agrades ben grans, l'exotisme atreu a tothom, com el típic de les sueques als anys 70.
Les dones orientals, com a norma general, no són de "pitrera generosa" si se'm permetl'expressió, ara bé, el geni d'en Hakuo, va encarregar un informe per saber el per que les dones japoneses tenen tan poc "volum", la conclusió científica és que l'alimentació no és prou bona, i això es culpa de que les dones treballadores no mengen, "com deu mana", van al super i dinen una "onigiri" (bola d'arròs) i es veuen un te. També, es va queixar de la mida de les capses del "obento", les carmanyoles. Total, que això de treballar fora no és bo per la salut de les dones, ni per la seva pitrera, au!


Oi que bé? Doncs apa! a casa a criar cul i tetes per que el senyor ministre estigui content, com hi món...

1 comentari:

Anònim ha dit...

"els homes japonesos estan obsessionats, entre altres coses, en els pits de les dones" crec que no només els japonesos, fes passar una noia de pitrera generosa davant de qualsevol obra i ja veuras que passa.

En tot cas, el voste "Machote" és nota que no té gaire feina, o en tot cas, ho dissimula molt malament, no com els d'aquí, que tampoc tenen gaire feina però semblen molt ocupats...

Per cert... surt de nou el menjar encara que sigui indirectament hehehhehe.