Crec que aquesta setmana us en parlaré bastant del "frikisme" japonès.
El tretze de maig d'aquest any quant feia poc que encetava el blog vaig publicar un post sobre el Ramen, una sopa de fideus a l'estil xinès molt popular entre els japonesos.
Doncs aquesta setmana a Fukuoka a l'oest del Japó, a la illa de Kyushu, un restaurador ha inventat una nova manera de menjar Ramen.
La hamburguesa de Ramen.
Koji Sudaishi és el propietari del restaurant The Kannana Burguer, preocupat per l'increment del menjar ràpid i de mala qualitat al país a decidit crear una hamburguesa amb el ingredients de la famosa sopa.
El primer que ha fet ha estat substituir els panets per fideus, preparats de manera que actuen com si fossin el pa.
Després a seleccionat les millors carns de porc (tonkotsu) i pollastre, que s'utilitzen per fer el brou dels fideus i els ha combinat amb verdures fresques i porro.
El resultat, la Kannana Noodle Burger, que es ven a l'econòmic preu de 350 yens (uns 2 euros).
1 comentari:
Una hamburguesa de fideus i carn d'olla !! Quines coses !!
Potser és complicat menjar-te-la amb les mans perquè és desfà, però a aquesta hora del matí la veig amb molt bons ulls...
... a veure com la veig després del meu entrepà de pa amb tomaquet i pernil !!
Publica un comentari a l'entrada