divendres, d’octubre 14, 2011

Que duen les noies japoneses a la bossa?

 Nois, avui farem el tafaner, hi és que a quin noi no li ha picat mai la curiositat de saber què duen les noies a la bossa. De vegades semblen motxilles de tan grans i tan carregades com les porten, al Japó les noies van enganxades a una bossa, de manera que sembla talment com si formés part d'elles, un apèndix afegit que confirmaria la teoria de Darwing que les especies evolucionen segons el seu habitat.
La companyia de telefonia mòbil Docomo fa temps va engegar una campanya que es diu "walk with you" per promocionar l'ús dels telèfons de darrera generació, els "smart phones". És clar que Docomo no té l'iPhone i això vol dir que s'ho ha de treballar més, penseu que el dia que van anunciar la sortida del darrer giny d'Apple, Softbank, companyia encarregada del servei va rebre 1 milió de reserves!
Bé, tornant a Docomo, l'última novetat de la campanya ha estat amb la coŀlaboració de la revista de tendències Tokyo Graffiti i es tracte d'agafar un grup de noies a l'"atzar" i entrevistar-les per veure què hi duien a la bossa. Ves per on, una excusa com una altre per tafanejar, però trobo que han fet un treball molt divertit.
Pots anar al web "BAG INTERVIEW" i triar la bossa que més t'agrada, puntuar-la i compartir comentaris a través de xarxes socials com Twitter o Facebook.

 Pots veure les noies...

triar una bossa...

obrir la bossa...

 explorar el què hi ha dins...

 ...o veure l'entrevista.

 També pots puntuar-la al quadrat de sota a la dreta.






Espero que us hagi agradat remenar per les bosses de les noies.

Demà celebrem una festa esportiva a l'escola de la Shikibu, serà el seu darrer any a l'escola bressol, i sembla que ens tenen preparades algunes sorpreses, tinc moltes ganes ve veure-les. Ja us en faré cinc cèntims el dilluns! Si no plou...

2 comentaris:

tatanu ha dit...

M'ha recordat les contraportades del manga Hataraki-man :P
Exemple: http://i8.mangareader.net/hataraki-man/1/hataraki-man-961074.jpg

tobuushi ha dit...

Tatanu.
Boníssim Manga, la sèrie de la tele també estava molt bé.