dimarts, d’agost 08, 2006

Natou


sense paraules...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ups... semblen mongetes amb formatge!! Esperem la teva descripció amic Isaac, la veritat és que ens has deixat amb el dubte de què és !

tobuushi ha dit...

Ho explico en un comentari de la Tokaido, l'entrada anterior.

Anònim ha dit...

Jo cada dia menjo aixo,perque es molt bo!!

Anònim ha dit...

El Natou diuen que es enganxifos i que bastanta oloreta jeje, (pel que deies a la entrada anterior, de la fermentació i tal...)

Jo segueixo preferint els Takoyakis que deu ni do la pinta que tenen jeje.

LLastima, que a Badalona nomès hi hagi restaurants xinos, a Barcelona hi ha més Japo's, tot i que molts també son xinos disfresats jeje

::JOSEP::

Anònim ha dit...

la vaca que vola: Ara l'he llegit, és que aquest matí només he fet uan repassada ràpida perquè havia d'agafar el tren (però el vici és el vici!!) i no m'havia fixa't.

tobuushi ha dit...

Josep, si vols menjar natou o altres productes japonesos, fets per japonesos et recomano de vagis al Maguroya, no és un restaurant només és per emportar, la meva parella hi treballava quan vivia a Barcelona.
L'adreça és al carrer Ramón i Cajal de Gràcia, davant de la plaça Revolució, no te pèrdua, façana mar. L'encarregada es diu Bibibí, dóna-li records, tot i que potser us despatxa en Dani el seu xicot català.

Anònim ha dit...

Ohhhhh!!!! això m'interesa, així que queda apuntat i si es per emportar molt millor, a veure si un día que vagi per Barcelona m'hi passo.

Arigatou gozaimasu!! xD jeje

::JOSEP::