dimecres, de novembre 01, 2006

País Freaky_6

L'altra dia remenant pel la xarxa vaig descobrir una cosa molt sorprenent i divertida.

Es tracta del Kanchou. El kanchou és una broma infantil d'estudiants de primària. S'ajunten les mans de manera que els dits index assenyalin junts, i així es tractarà d'intentar ficar aquest dits entre les natges d'algú, apuntant a l'anus, aquesta acció s'ha de fer per sorprendre a l'altre persona.
Es poden trobar, jocs similar als EEUU com el "wedgie" (que es tracta d'estirar el calçotets d'algú per darrera fent que la roba s'introdueixi dins del cul). O el nostre "misto" que es fa fent espetegar la mà a les galtes del cul com si encenguéssim un llumí, causant dolor a la víctima.

El kanchou ha estat molt popular als països asiàtics, però darrerament ha revifat molt gràcies a la sèrie d'animació Naruto on un dels personatges l'utilitza com si fos una tècnica d'arts marcials i l'anomena "la tècnica dels mil anys de dolor".
segons sembla hi ha un programa de televisió on uns "owarai", uns comediants ataquen pel carrer víctimes a l'atzar, ho desconec, no l'he vist mai. Potser és un d'aquells programes interminables on van succeïnt moltes coses sense sentit. Però quan els programen jo ja faig "non non".
Malgrat que a altres països asiàtics aquesta broma potser considerada un delicte si la fa un adult, a Japó, malgrat tot, hi ha una certa permissivitat.

Imatges d'una festa

Un Campionat Mundial de Kanchou imaginat en un Manga

Una màquina de Kanchou vitual en un saló recreatiu

Un altre Manga.

La meva parella no me n'ha parlat mai, suposo que és massa educada per fer-ho. Ahir, despres d'escriure aquest post li vaig comentar le tema. -"Ah! si, el Kanchou, es una medicina per fer caca"-em va contestar. Amics i amigues compendreu que hores d'ara em faci una mica de por posar-me malalt a aquest país.

El kanchou a part de ser aquesta broma, és també un motiu pel japonesos per en riure's dels estrangers que no parlem prou bé el japonès.
La broma consisteix en que la paraula kanchou s'assembla molt fonèticament a "kanjo" que vol dir el compte. Així doncs quan una colla d'amics van a sopar fan que el "guiri" demani el compte, però li diuen que es diu "kancho", kanchou kudasai (fes-me un kanchou si us plau) en comptes de dir; "el compte si us plau". Molt divertit, segur.

Una anècdota, hi ha una empresa de xocolates coreana, Lotte, amb forca presència al Japó, aquesta empresa comercialitza unes galetes farcides de xocolata que a Corea es diuen "Kanchyo", però que al Japó s'han d'anomenar "Pakkuncho", òbviament.

Potser els senyors de Nissan hauran de fer un pensament si volen exportar el "Moco" a l'estat espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ups,... ja saps, evita el vi, la poma i limita els fregits, i prent llegums, verdura i fruita.

(Micaco Consells per anar de ventre!!)