divendres, de novembre 10, 2006

La colla pessigolla

He rebut notícies sobre el temps que fa a Catalunya, de fet fa més calor del que hauria de ser normal, (o del que normalment estem acostumats, segons es miri) a tot el món, oi Joan Saura?

Japó malgrat els consells del govern per no abusar de les calefaccions ni els aires condicionats,el fet és que se n'abusa, i molt. Hi ha forts contrasts de temperatura, cosa que fa que la majoria de gent s'encostipi, i ja es veus tots darrera les famoses màscares xuclant mocs.
A L'oficina on treballo haig d'anar amb samarreta de màniga curta i tot i així em moro de calor, fora, però, la temperatura a baixat i pels matins i al capvespre "carda" rasca.

Sembla, però que als japonesos, de ben petits els eduquen a passar fred, acostumar-s'hi no tant, però a passar-lo sí.
Així és com a ple hivern o malgrat temperatures baixes ens podem trobar de camí a la feina una "colla pessigolla" com la de la foto, de noies d'escola tranquil.lament assegudes, sense abrics ni mitges, i tan "panxes", quin fred només de veure-les!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et notifico que per culpa de l'Entesa al Principat ja no fa fred, ja que hi ha qui té l'ànim tan calent que influeix en el sobrecalentament global.

Haurem de fer una cimera climàtica sobre l'incidència de l'escalfor convergent en el clima global ;)

tobuushi ha dit...

no et pensis que aquí també tenim el tema escalfadet, el primer ministre Abe és el germà fatxa d'"Ansar", i els Nord Coreans amenacen amb un altre "petardo".