dilluns, de febrer 11, 2013

Campionat de darts a Yokohama

Ahir vam anar a Yokohama a veure un campionat de darts. Des del mes de desembre passat treballo com a creatiu en una empresa que es dedica a la fabricació, distribució i venda d'estris per aquest esport, que cada cop té més adeptes al Japó.
La meva feina és la de crear materials de comunicació, com el dibuix que il·lustra aquesta entrada, també dissenyo les "plomes" dels darts, que s'anomenen "flights", entre altres coses. És una feina que em permet crear a gust ja que em deixen el camp lliure i això sempre és d'agraïr, tot i que intento ajustar-me al gust dels nostres clients, per això vaig voler anar a veure com era un esdeveniment d'aquesta mena.

El campionat, de ha durat dos dies, es va celebrar aquí, al Pacifico Yokohama, un complex d'hotels i pavellons de convencions al barri de Minato-Mirai, El meu lloc favorit de la ciutat.

Aquest era l'aspecte del pavelló, el campionat era de Sorf-Darts, que són els que tenen la punta de plàstic i es llencen contra maquines electròniques. Són diferents dels què es fan a la Gran Bretanya, que són els tradicionals.

Aquesta noia tan bufona és la meva companya de feina, la Erika Fujita, que a part de treballar a l'oficina és jugadora professional, tot i que ahir no tenia el dia lluit.

Aquesta és la secció de les noies professionals, la noia en primer pla dur a la màniga el logo de l'empresa on treballo, L-Style.

Els professional porten una etiqueta al darrere que diu Perfect, que era el nom del campionat, ahir era un concurs tancat però avui hi ha pogut participar tothom.

Hi havia centenars de màquines, com sempre que es fa alguna cosa al Japó hi ha molta gent.

Aquí es pot veure millor l'etiqueta Perfect, els jugadors, porten unes camises molt adornades, em va anar molt bé anar-hi per veure millor quins són els gustos dels nostres clients.

En aquesta foto es veu millor el logo de l'empresa, el què duu penjat del maluc és un estoig pels darts i una capsa amb plomes de recanvi. De darts se'n porten tres, que cada jugador llença seguits.

Em vaig fer un tip de fer fotos de les camises, em recorden els uniformes dels jugadors de bitlles a la peli el Gran Lebowsky.

Em vaig adonar que els agraden molt les calaveres, una mica pirates si que són... i xavacans també.

Un rei mort, no sé què em fa pensar (^_^)...

Aquest era el nostre stand, amb la famosa Akane, la noia de la botiga de Yokohama, famosa de veritat, la gent feia cua per fer-s'hi fotos! Però ella es va enamorar de la Shikibu.

La Erika i en Tsugimoto, que és l'encarregat de l'stand, un tipus molt divertit amb qui tinc molt bon rotllo, es van portar molt bé amb nosaltres i van tenir molta paciència amb en Miró i la Shikibu, ambdós estan fent el gent de la L amb la mà, per L-Style! És clar!

La Shikibu i en Miré també van voler jugar, tot i que la diana era molt altra, no els va anar malament del tot, potser és una "natural", qui sap, si arriba a professional pot viure d'això, els premis pels nois eren de 50.000€ i per les noies de 20.000€,  no hi ha paritat al Japó.

Sigui com sigui, en tot que que fa la Shikibu, sempre està molt maca (^_^)

I en Miró no es queda curt, tot i que encara no sap per on s'han d'agafar el darts (^o^)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

a quina modalitat de dards dius que juagaven?

tobuushi ha dit...

Encara no entenc gaire les puntuacions, però eren darts electrònics, ja ho preguntaré demà i t'ho explico.

Assumpta ha dit...

Jo vull ser jugadora de dards professional!!! Quina feina! Uaaaaaaau! :-))

tobuushi ha dit...

pons007
Al 501, el 701 i al Cricket.
Els dos primers comencen pel número alt i van baixant a 0, però han d'acabar d'una manera especial, marcant en un punt concret de la diana, i no poden puntuar per sota de 0.
El Cricket és molt complicat d'explicar, com el joc de pilota, i es puntua de manera similar.
El darts usats, són de punta de plàstic, Softdarts, i la diana és electrònica, els marcadors tenen animacions molt elavorades, com les màquines de pachinko, i fan molt de soroll i música.

Assumpta
Si està malament si ets dels bons, però aquest són una elit.

Anònim ha dit...

Se quin son si. El cricket es que més hi he jugat amb els amics, perquè es de més precisió que els 501 o el 701, i diguem que la sort no influeix tant xD

Claire ha dit...

Quina gràcia aquesta nova feina!
Potser he jugat només una o dues vegades a la meva vida al darts i ho recordo divertit però moooolt difícil!
Quina gràcia fent la L amb els dits!

tobuushi ha dit...

pons007
Com està el tema, hi ha mercat? La setmana vinent hi ha un campionat a Alacant.
No estaria malament que s'hi fessin cosses, així potser em pagarien un viatge a casa, per la patilla, amb esperit de recerca, ès clar ;)

Claire
Jo no en tinc ni idea, però és divertit, sobretot a la manera japonesa d'anar bevent i jugant. (^_^)