dilluns, de febrer 25, 2013

Ei! Que dibuixo noies "sexys"!

He volgut titular aquesta entrada al blog igual que els episodis del meu heroi Shin-chan. Ei! que dibuixo noies "sexys"! En realitat són dibuixos basats en un artista americà dels anys 50, Gil Elvgren.
No és el primer cop que dibuixo noies però mai ho havia fet d'aquesta manera, i és que l'empresa on treballo ara cerca una estètica semblant a les PIN-UPS dels anys 40 i 50, i els tatuatges mariners. No guanyaré cap premi però m'ho passo "teta".

Aquesta imatge era per avisar de la nostra participació als campionats de Kyoto. És una Maiko jugant a darts, no una Geisha. El kimono està decorat amb modius referents al l'esport dels darts.

Aquesta ja us la vaig enseyar, és la de Yokohama, inspirada en la noia de les sabates vermelles del port de la ciutat.

Aquesta imatge sortia a les pantalles de l'entrega de premis JAPAN AWARDS ja que vam guanyar el primer premi a la fabricació de les plomes.

 Un anunci per una revista de moda d'home.

 El fons de pantalla d'Abril, l'època dels Hanami.

 Una iŀlustració pel web francès que aviat inaugurarem.

I la darrera iŀlustració del calendari pel mes de maig, fent referència a Tomoe Gozen, una noia Samurai.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

I què passa, que els dards no tenen prou tirada que han d'anat acompanyats de senyoretes de bon veure per vendre més? Almenys els dibuixos t'han sortit molt reeixits.

tobuushi ha dit...

XeXu
No és ben bé això, de fet a la publicitat de l'empresa no usem aquest estil, aquests dibuixos són material complementari, de fet hi ha tantes noies com nois que participen als campionats, però la reacció de kes noies amb els dibuixos és molt bona. Perquè els veuen molt "kawaii".

Anònim ha dit...

Es pot millorar qualsevol cosa posant-hi noies sexys xD

Claire ha dit...

M'ha encantat l'estil Shin-chan al títol del post! jajaja Molt bo!
Doncs estan molt bé els dibuixos i m'encanta que tinguis aquesta feina!!
Felicitats!!