dijous, de juny 06, 2013

Gotes de pluja van caient...

Gene Kelly cantava allò de: canto i ballo sota la pluja... A la peŀlícula Cantant sota la pluja ( 1952 ). Aquest mes de Juny a començat al Japó la temporada de pluges el "Tsuyu", o en teoria perquè de moment no plou.
Per celebrar aquesta estació tan assenyada dins el calendari japonès, se'm va encarregar de fer una il·lustració que fa dies es va publicar al Facebook i que un podeu descarregar de la pàgina de L-style per smartphones.

Com ja va passar amb una altre il·lustració que vaig fer, els companys de les botigues de l'empresa on treballo també s'han dedicat a fer parodia del dibuix. I a mi m'encanta...

Sobretot si ho fa algú tan bufó com l'Aizen-chan. L'Aizen és dependenta de la nostra botiga de Nakano, a part també juga a dards, li agrada el cosplay ( okatu total ) i fa de model ocasionalment. 

雨に唄えば ( ameniutaeba ), cantant sota la pluja...

Aquest dilluns Aizen-chan va començar a treballar a l'oficina, estava una mica neguitosa perquè no sabia si m'havia enfadat o no, així que em va venir a veure per demanar-me perdó per haver fer parodia del meu dibuix, però jo la vaig rebre amb un regal, una impressió fotogràfica de la iŀlustració que li va agradar molt.
Ja em quedat que el mes vinent provarà de fer una altra parodia de la següent il·lustració, doncs que es vagi preparant perquè no serà fàcil, un spoiler, Tanabata.

4 comentaris:

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Que divertida es veu la teva nova companya de la oficina la Aizen-chan. Esperant veure mes cartells, son molt xulos, encara recordo el de Tanabata del any passat, per a mi era el millor cartell presentat, ja te ho vaig dir aleshores. Be soposo que el de aquest any sera molt diferent, no?

tobuushi ha dit...

sadak@
L'hauries de veure fent Cosplay!
Ja he dibuixat la noia de calendari de Juliol, però és sorpresa.
Per cert el cartell d'enguany de Tanaba a Hiratsuka és, per dir-ho d'alguna manera, conservador.
Vaja que és IGUAL!!!
El pots veure al final d'aquesta entrada.
http://tobuushi.blogspot.jp/2012/06/cartell-pel-festival-de-tanabata.html

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Isaac quina raó tens, el cartel de aquest any, es tan i tan semblant al del any passat…..deu ser que jo me ho miro amb ulls occidentals, però segueixo preferint el teu del any passat, i que consti que no et faig la pilota, t’ho dic de tot cor, es el mes elegant per a mi. Si no tens inconvenient em copio el teu per penjar-lo al meu blog, dons vull fer una entrada sobre Tanabata. Salutacions des de Barna.

tobuushi ha dit...

sadak@
Fes fes, tot i que ja saps que pels japonesos no és brou bo.