dimarts, de febrer 06, 2007

Un sopar de pel.lícula

Aquest títol, no fa referència al nivell del menjar, tot i que era molt bo, sinó a l'escenari del sopar.
Aquest cap de setmana he rebut la visita d'un amic de Barcelona, ja va estar aquí l'any passat, un dels seus requeriments va ser poder tornar a sopar en aquell restaurant on el vaig dur l'altre vegada.
El local es diu Gonpachi i és el restaurant que va inspirar el decorat per la pel.lícula "Kill Bill" l'escena en que la núvia (Uma Thurman) s'enfrenta amb O-Ren Ishii (Lucy Liu) i la seva banda de Yakuza, els Crazy 88.

Gonpachi és un Isakaya, una taverna japonesa, decorada com si fos un pobre del període Edo, l'estructura que es veu a la pel.lícula està una mica modificada però es bàsicament la mateixa, una sala gran i un pis superior envoltat de reservats, alguns son petites cambres des d'on es pot veure el pis de baix per la finestra, com si es tractés d'una casa a la placa d'un pobre.
El menjar és molt bo, i val a dir que no tan car com podria semblar, al centre de la sala hi ha la cuina de brasa on s'elavoren deliciosos pollastres al foc de carbó, el Yakitori.

Si mai us animeu a anar-hi haureu de fer reserva, es pot fer per internet, són molt amables, com a la majoria de locals del país, però sense reserva no hi res a fer.

Després de sopar vam buscar el jardí nevat, però crec que això va ser una llicencia del Tarantino, els Yakuza tampoc hi eren, és clar que se'ls va pelar la "rossa" l'altre vegada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Isaac!! Què des de que vas tornar només parles de menjar !! Vas passar gana a l'avió eh? :P

Molt curiós el restaurant, segur que quan s'ho digui a la ex-alumna fan de l'anime d'Alalluna també li agafa enveja ja que... també li encanta Kill Bill.

tobuushi ha dit...

No hi havia pensat, potser sÍ que enyorava el menjar japonès, o potser enyoro la cuina de la mare.

Waipu Joan ha dit...

hola,
això de tenir dos països es força enriquidor gastronòmicament. Et dupliques culturalment i passes a tenir dues familiaritats culinàries... Una salutació des de Tarragona.