dimecres, de febrer 28, 2007

Incontinència verbal

Tenim un govern que no ens el mereixem, primer el genial Hakuo Yanagisawa, ministre de sanitat, treball i seguretat social, va comparar les dones amb màquines de fer nens.
Doncs bé, ara un altre prodigi de la política, el ministre d'educació Bunmei Ibuki, ha comparat els Drets Humans amb mantega greixosa.
Segons ell, els drets humans són importants, però si es respecten massa, la societat japonesa acabarà per tenir una síndrome metabòlica. No importa si la mantega és un aliment molt nutricional si en prenem en excés patirem un canvi de metabolisme.

Jo, sincerament no sé com es poden respectar "massa" els drets humans, per a mi, o es respecten o no. I punt.

També va afegir, de vegades cal ignorar els drets humans dels ciutadans, afirmació que a posat en alerta Amnistia Internacional, que ràpidament a adreçat una carta al primer ministre Shinzo Abe, exigint que el ministre d'educació es retracti públicament de les seves paraules.

Seguint doncs amb la tradició bocamolla dels membres sènior del gabinet d'Abe, després de Hakuo Yanagisawa, Bunmei Ibuki ens ha obsequiat amb aquesta "perla".
Per acabar-ho d'adobar un altre membre sènior del partit ha declarat darrerament la seva preocupació pels darrers avenços militars de la Xina arribant a dir que si la cosa continua de la mateixa manera és possible que Japó acabi esdevenint una província xinesa.

I vosaltres us queixeu de Rajoys, Ibarres, i altres il.luminats...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Curios, com ben dius, com es respecten massa els drets humans ?

Esteu ben divertits tambe per alla, pero no per aixo cal desmereixer a l;Acebes and Company hehehe

Segur que poden remontar possicions facilment si s;ho proposen

Anònim ha dit...

veig q de polítics ignorants n'hi ha a tot arreu. És una desgràcia però d'alguna manera reconforta veure que els Rajoy i Acebes de Madrid no són rara avis.

Anònim ha dit...

Quan ho vaig llegir a La Vanguardia ahir, vaig pensar directament en tu.

Salutacions.