dijous, de maig 17, 2007

Ítaca més aprop

Ens ha costat però finalment, el camí que vam encetar fa gairebé un any comença a acostar-se a l'objectiu, Ítaca. Aquesta casa, serà la llar de la meva família, però, també un reflex de la cultura que porto dins des que vaig néixer. En Masao Yahagi ha fet un gran treball, i ha sabut copsar la imatge d'habitatge que dúiem dins del cap, el nostre somni. És la mediterrània i el racionalisme de la Bauhaus o el G.A.T.C.P.A.C tot en un. Serà un espai on treballar i viure, jugar i gaudir. Nosaltres estem encantats amb el projecte, que si tot va bé començarem a construir dintre de poc.

Façana principal, cara nord, on hi ha l'estudi on treballarem.


Vista de la cara est (davant), i els orificis de ventilació i il.luminació.


Vista de la cara est (darrere), i el badiu obert.


Façana sud amb un petit balconet per veure els "Hanabi" (focs artificials) tan famosos del nostre futur poble, Hiratsuka.


Tall de l'edifici on es pot veure la distribució interior, amb tres blocs ben diferenciats, l'estudi, la cuina-menjador i la sala d'estar, són com tres castells individuals dins d'un espai, tres mons per viure, jugar i treballar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiii !! Impresionant!! Quines ganes que tindras ja d'entrar per la porta.

Jo vaig posant una botella de cava a la nevera, encara que sigui a milers de quilòmetres ho celebrarem quan la inaugureu.

Bernat Agullo ha dit...

ei mola un ou!
no he vist pero com s'arriba al balconet! oju que no us toqui fer rapel per pujar i baixar :D
tu, veniu o q el diumenge? si fa sol pot estar molt b :)

ps. si et vols treure els pop-ups horribles que surten al blog treute el contador, que es el q en te la culpa --- millor posa't google analytics

tobuushi ha dit...

Noi, Bernat, ets el primer que es queixa dels pop-up, jo no els he vist enlloc, he visitat el meu bloc des de l'ordinador de la feina, el de l'escola i el dels meus pares i la meva germana i no me n'ha sortit cap.

Anònim ha dit...

Hola!!!
quina casa més xula!!! enhorabona pel projecte!!
jo ara m'haig de fer una, i aprofitaré per agafar idees! encara que al mig de la muntanya no se com quedara.......
Bé, molta sort i que tot vagi rodat perque hi pugueu anar aviat!!

Petons catalans!

Anònim ha dit...

Jo també tinc pop-ups! I això que utilitzo el firefox amb l'ubuntu. ù_u