dissabte, de juliol 28, 2007

Jibikiami'07

Com cada any el bar Shochu Izakaya ( Bar d'aiguardent japonès ) celebra el seu Jibikiami, "Jibikiami" és una manera de pescar que és tracta d'arrossegar, des de la platja, la xarxa que un barca ha llençat una mica enllà de la costa, però en realitat és una excusa per menjar i beure, com la majoria de festes japoneses.

La bona idea és que ens reunirem tots en un punt de trobada i anirem a la platja en un bus llogat per l'ocasió, així tothom pot beure alcohol sense perill. Ja ho sabeu si no teniu res a fer el 12 d'agost podeu venir a pescar amb nosaltres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
fa temps que segueixo el teu bloc... molt interessants les anecdotes japoneses, n'hi ha algunes de força curioses.

Qualsevol excusa és bona per reunir-se amb la familia i els amics per menjar i beure :)
espero que us ho passeu molt bé !.

Per cert, ja s'ha acabat l'epoca de plujes ? ... suposo que ja n'estàs al corrent, però per aquí a Catalunya, l'epoca de plujes sembla que s'ha acabat per sempre !!

fins aviat! Cuida't

Anònim ha dit...

Doncs aquest any pensava venir i mira.... van i canvien les línies de Rodalies i ara mateix no arriben al Japó !!

M'hauré de conformar amb les fotos, com l'any passat. En fi...

;)

tobuushi ha dit...

Doncs precisament ara n'està caient una de ben grossa, per la NHK han penjat l'alerta de "ooame", gran pluja, a més a més dels llamps i trons, però això no és normal.
Hola Jordi, si els japonesos són més de "pet i fulla" dels que ens pensem. Quan s'esplaien ves-hi al darrera!

Amic Carquinyol si vols venir fins al Japó hauràs de fes transbord en algun país que tingui rodalies intercontinentals, però, de moment sembla els trens van en la direcció oposada d'on haurien d'anar, tants anys demanant en TGV i el connecten amb Madrid i no amb Europa, ai las...