dilluns, de juliol 09, 2007

Infermeres de lautó


Sento el títol masclista, però soc dels que els agradem més les infermeres que els infermers. I posats a triar, les de còfia i faldilla, per sort al Japó encara són la majoria. Bé, anem al tema.

Recordeu quan a Luke Sywalker li tallen la ma i un robot metge li posa una altre? No encara no hem arribat fins aquest punt, però en hi anem acostant.
A L'hospital de Aizu Wakamatsu un robot recepcionista pren les constant vitals dels pacients abans de ser visitats pel metge. Aquest robots, fan la funció de comprovar l'horari de visites informar de la localització de les consultes, escales, ascensors, el camí per arribar-hi. Alhora que, al introduir la targeta sanitària, accedeixes al la reserva de visita i al control d'entrada. A part d'això fan una mica d'entreteniment a la sala d'espera, no sé de que es tracta però potser juga a les infermeres perseguides pels avis que volen receptes per medicines, com a l'ambulatori de Badalona, o potser expliquen historials mèdics als pacients, ja sabeu, les batalletes que els agrada escoltar als avis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin endarreriment company !! Ací tenim infermeres que per fora semblen humanes... però per dins són més robots que aquests !!

I les que són estil "sergent de ferro" ja ni et comento... ;)