dimarts, d’abril 08, 2008

Anem als Webby's !!!

Els Webby's són, usant el tòpic, els Oscar de Internet, arribar a la final és molt difícil, com us podeu imaginar la competència entre les grans agencies multinacionals és enorme.
Malgrat tot el nostre vídeo i5 virus ha estat seleccionat, només un 4% dels projectes presentats passa el tall del nivell en el que estem ara.
Els nostre petit estudi competint contra les grans agencies en la categoria de millor so. Increïble!

El següent nivell és passar la tria popular, els vídeos seleccionats es penjaran al web on el públic podrà votar el que més li agradi.
Si voleu fer un com d'ull al vídeos en competició podeu visitar l'enllaç següent: People's Voice

No us demano que voteu el nostre vídeo, per la "patilla" però que valoreu la diferència que hi ha entre agencies de grans pressupostos i nosaltres. Fa molta il.lusió estar on estem gràcies a un vídeo creat sobre la marxa amb dues handycams, un parell de Macs i tres amics xalant d'alló més passejant per Akiba i dinant al MacDonal's.
Ah! I 300 iens per la taquilla de l'estació.

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Ei !! Quina bona notícia!! Felicitats !!

Doncs jo et penso votar per la patilla, ja que no em puc dedicar a revisar els videos. Cosa d'una conjuntivitis aguda que m'ha vingut sense avisar :(

De nou, felicitats !!

tobuushi ha dit...

Noi si que em sap greu, això és molt molest.
Aquí quan arriba aquest temps veus moltes pesones amb aquest problema, normalment per causa de les alergies al pol.len, per això se'l veu portant ulleres i màscares.

Àmins i espero que et milloris aviat.