dimarts, de juny 03, 2008

Ei! Ei! Que tinc un ADDY!!!!

El nostre estudi ha estat premiat amb un ADDY Nacional ( Els ADDY són guardons concedits per la Federació Americana de Publicitat ( AAF ) i fan esment al treball creatiu ).
El premi ha estat concedit al projecte "Lucky Flight", material informatiu pel l'enllaç dels senyors Yo i Jun Okamoto, un disseny personalitzat i exclusiu per l'esdeveniment.
Els ADDY Nacionals són molt difícils d'aconseguir, primer s'ha de guanyar localment després a nivell d'Estat, en el nostre cas Nevada, i per últim a nivell nacional, en aquest darrer cas la xifra de participants estava al voltant els 60.000, dels quals només 335 hem estat premiats.
La gràcia és que aquest disseny va estar rebutjat directament a la taula de treball pel meu cap a l'empresa on treballava abans, Myprint.
Abans de saber el resultat del jurat americà, l'empresa Recruit, editora de Zexy, la revista dedicada a bodes més important del Japó va fer una molt bona valoració d'aquest disseny. Amb aixó vull dir que no és només una qüestió de gustos culturals, potser més aviat una qüestió de "mentalitats petites".

Ja sé que aquest post sona una mica fatxenda o rencunios, però es que els darrers mesos de treball a Myprint van ser molt dolents. I ara m'he desfugat una mica.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

res de fatxenda, el temps posa les coses al seu lloc. Moltes felicitats !!

Anònim ha dit...

Hola sóc en Pau Vinyals. Al 18 de desembre estreno una obre de teatre ala Villarroel. Buscant he anat a parar al teu blog. Aquesta obre parla de com afrontar el futur i passa al Japó. m'ajudaria molt si em poguessis enviar fotos de nois joves del Japó de gent diferent pr veure com besteixen. Es que he buscat i només trobo noies. També estaria molt agreït si em poguessis dir la teva visió de la societat en la que vius. com els veus. Moltes gràcies. de veritat em seria molt útil. amadeusdelgalliner@hotmail.com

tobuushi ha dit...

Hola Pau!
A la Villarroel! Que xulo!
Ja miraré de trobar imatges de nois.
Però com a tot arreu els nois copien els seus ídols, normalment els músics de J-Pop.
Et recomano que cerquis imatges de: SMAP, Tokio, News, Kat-Tun, Orage Range, Exile, mihimaru-gt, Hey! Say! JUMP.
Pel que fa a com veig la societat on visc, bé és el que intento explicar al meu blog, però ja m'ho rumiaré i t'en faré cinc cèntims.
Mentres tant et recomano el blog d'un altre català al Japó. http://nande-ya-nen.blogspot.com/
Viu a l'oest i jo a l'est, el caràcter canvia molt seria com voler comparar un valencià d'un català.