dilluns, de febrer 08, 2010

Cervesa de xocolata

Com cada any, quan s'acosta Sant Valentí, les empreses japoneses comencen les campanyes publicitàries fent referència aquesta festivitat. Al Japó és tradició que les noies regalin xocolata als nois. Per això la xocolata es la protagonista.
Tot és de xocolata, les empreses automobilístiques anuncien cotxes de color xocolata o amb la tapisseria d'aquest color.
Fins hi tot la cervesa és amb gust de xocolata, com aquesta de l'empresa Sapporo.

5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

cervesa de xocolata?... no l'he provada però així a priori no em seddueix gaire, la veritat

tobuushi ha dit...

És molt bona, és una cervesa negra sense la cremositat de la Guiness però amb molt de cos, amargant i torrada, amb un paradar de nou de cacao i amb aroma a xocolata negra. Atipa molt o sigui que no de les que ets pots prendre una darrera l'altre per passar la sed, és més un producte per asssaborir a l'hivern.

Bernat Agullo ha dit...

ei Isaac!
doncs ahir vaig veure un xocolater japones que havia aconseguit fer una beguda gasosa transparent a partir de xocolata --- pel que sembla en te tot el gust
com s'ho fa pq sigui transparent sembla q encara es un secret industrial

http://allabout.co.jp/gourmet/eatoutwomen/closeup/CU20090708A/

maria ha dit...

No és pas que em cridi massa l'atenció aquest gust,però si aqui té tan d'èxit potser acaba arribant.^^

tobuushi ha dit...

De fet aquestes coses són molt de temporada, quan s'acabi l'època de Sant Valentí, ja no n'hi haurà, al Japó tot va molt depresa, i les empreses treuen nous productes cada mes.