dimarts, de gener 01, 2013

Bon Any Nou 2013

Enguany serà l'any de la serp, segons en calendari xinès que usem al Japó, la serp, al contrari que en la nostra tradició judeo-cristiana, no és dolenta. També serà l'any definitiu, en el qual en nostre país empedrà el camí de la llibertat o de l'extinció.

Si els Reis de l'Orient passéssin abans pel Japó els demanaria el que tothom acostuma a fer, salut, i feina, salut per a la gent que m'estimo i feina per poder mantenir un nivell de vida digne. 
Però també els demanaria quelcom més, sobretot coratge, coratge del poble per reclamar el què és seu, sense renúncies, i coratge als líders per fer front al camí que no serà fàcil i estarà ple d'atzucacs i perills.
L'any que comença l'encetem amb renovada força, perquè malgrat que el Món està fotut, i tothom es plany per un mal o un altre el nostre país, a diferència dels altres pobles, té els ull fixats en un horitzó que li omple el cor d'esperança, d'iŀlusió, "nosaltres tenim un pla", una fita, i l'aconseguirem entre tots i totes. 
Com diem al Japó: AKEMASHITE OMEDETOU ( あけましておめでとう ) Bon Any Nou!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Si tots ho desitgem amb molta força, tenim més probabilitats que es compleixi? Pensa que n'hi ha uns quants que desitgen en contra... Bon any nou, aquest ha de ser el meu any, que jo sóc serp!

El Racó Natural ha dit...

Any de la Serp, com el 13, no hi animal dolent ni número de la mala sort. Tot està en la manera que t'ho agafis.
Acabo de descobrir el teu bloc. vius al Japó? fantàstic. Els catalans som uns artístes; sabem triar els llocs. Des de Catalunya una forta abraçada. I felicitats per la teva obra. És una combinació catalanonipona perfecte!!
Una abraçada. Cristina

artur ha dit...

Jo també t'acabo de descobrir, es el primer de l'any nou !!
Que tinguis un bon any i els desitjos s'et compleixin !!
Salutacions !!

tobuushi ha dit...

XeXu
Sóc un optimista empedreit.
Cristina i Artur
Moltes gràcies pels comentaris i benvinguts al blog.
Us volia preguntar com m'heu trobat?