dijous, d’abril 25, 2013

Hanami a Shinjuku Gyoen

La gairebé un mes que vam anar a Tòquio per festejar les flors dels cirerers, el temps passa ràpid quan tens feina, però de tan en tan cal aturar-se per recordar els bons moments viscuts.
Al barri de Shinjuku de Tòquio, el rovell de l'ou de la ciutat, hi ha un jardí preciós que encara no havia descobert, el diu Gyoen i és una meravella, tot i que cal pagar entrada, no gaire, val la pena.

Als japonesos els agraden molt les flors i la reina és el cirerer, el cert és que no hi ha cap arbre més bonic que un cirerer florit. Al parc de Shinjuku n'hi ha un de meravellós amb un tronc gran com una casa, sota aquest arbre ens vam aturar a gaudir de les flors.

Sembla mentida que al bell mig d'un dels barris més sorollosos i actius de la ciutat hi hagi aquest oasi, amb l'afegit que al Japó no hi ha ni quisso-flautes emprenyant i pots estar tranquil que no et robaran la bossa si et descuides jugant o et quedes encantat admirant el paisatge.

Que us sembla aquest arbre? És una passada oi? Tothom s'aturava a fer-li fotos, jo no n'havia vist mai cap de tant gros de cirerer.

Per ésser un bon jardí japonès cal que tingui un estanyol, aquest en tenia un amb aigües que emmirallaven els arbres. Al fons n'hi ha un de rosa xiclet!

La canalla s'ho va passar d'allò més bé, la veritat és que no hi ha res millor que fer que "campin" i treure'ls a "pasturar" per tenir un dia complert.

Tothom es feia fotos de del pont, però a mi el que m'agrada és el pont, és de quadre de Monet, o no?

També vaig descobrir que Charles Darwin tenia raó, els homes i els micos som parents segur, alguns més que d'altres, això sí.

Quin bon indret per fer un berenar la propera vegada que hi anem!

Al fer-se fosc, vam tornar a casa, i al fons, com si es tractés d'un decorat es podia veure l'edifici de la NTT ( la telefònica japonesa ) retallat sobre un cel carabassa. Només faltava King Kong enfilat al d'amunt (^_^)

3 comentaris:

maria ha dit...

Quins cirerers més macos que hi teniu en aquí.

tobuushi ha dit...

maria
Som terra de cirerers!

Unknown ha dit...

なつかしい!! Quina nostàlgia en veure aquestes fotos! La universitat a què anava quan estudiava a Tòquio està molt a prop d’aquest parc i hi vaig anar moltes vegades durant el Hanami de 2008... I què gran, la Shikibu!