dijous, de maig 16, 2013

Una de nazis "kawaiis"

L'altre dia vaig sortir a sopar amb els companys de feina, després de menjar vam anar a fer unes cerveses a un pub irlandès que m'agrada molt de Shibuya. El cambrer ens va fer seure al costar d'unes noies molt bufones que anaven vestides a l'estil de Boy George, de sobte me n'adono que una d'elles duia penjada de la bossa una gorra negra amb el símbol de l'àliga nazi i la greu gamada. No em vaig poder estar de preguntar-li per què duia aquest símbol i si sabia que volia dir.

La noia que no passava gaire dels 20 anys ( si és que els tenia ) es va sorprendre molt que li fes aquesta pregunta, és un logo molt kawaii em va dir.
Kawaii!? Bufó!? No en tenia ni idea! I li vaig explicar, ella em va dir que al Japó no vol dir res, i jo li vaig respondre que el Japó es part del món i que aquest símbol significa el genocidi de milions de persones, ara i sempre al Japó i a la Xina Popular.

He descobert que hi ha una colla de "frikis" no només al Japó, però a l'Àsia que troben que l'estètica nazi és kawaii ( bufona ) i m'he quedat de pasta de moniato.







 A la Xina s'ha posat de moda casar-se vestits de nazis...

S'ha de ser imbecil, però imbecil!

La ingnorància és perillosa, sobretot el desconeixement del passat, ignorar la història pot fer que repetim el mateixos error del passat i no entrendre el per que del present.
Fa més o menys uns 40 anys va morir al llit un dels dictadors més sanguinaris del món, Francisco Franco.
Els hereus d'aquest dictador governen Espanya, un país on el cap d'estat va estar nomenat a dit pel dictador i on el president del govern pertany a un partit fundat per un ministre del règim que signava sentencies de mort.

 El rei espanyol amb el seu padrí...

 El "demòcrata" de Manuel Fraga...

Aquest són fet objectius que no es poden negar, per que seria negar la història, història que sembla que durant molt anys es va explicar manipulada en una versió creada pels guanyadors.
Em treu de polleguera que siguin aquest hereus ideològics els qui, hipòcritament, ara ens acusin a nosaltres, els hereus de les víctimes, de ser els nous repressors, i comparin la lluita democràtica d'un poble per assolir la seva llibertat política amb el genocidi i l'horror nazi. I quan dic nazi em refereixo no només al nazisme alemany sinó que també ho faig al nazisme imperant a Espanya durant 40 anys i que no sembla que hem superat.

Hitler "kawaii"!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

vigila que amb l'excusa que alguna cosa sigui "kawaiis" ens podem fotre en veritables merders, espero que això sigui una moda ràpidament passatgera.

Sara ha dit...

...bbuuufff...quin mal rotllo veure'ls així vestits com si res...

Dídac ha dit...

I aquestes persones han anat a escola i els han ensenyat la seva pròpia història? Perquè precisament Japó va ser aliada dels nazis.

maria ha dit...

Ostres quina mala imatge. I aquesta gent sap el que van fer els nazis?

Carquinyol ha dit...

I tant que és 'kawaii', com que és dissenyat per Hugo Boss i mal gust no té precissament. A tota aquesta gent l'enviava jo a fer un congrés de gilinazis a Alemanya, això sí, condició indispensable per baixar de l'avió fer-ho d'uniforme

Deus Ex Machina ha dit...

No em sorprèn, tenint en compte que a les escoles japoneses no s'explica res del genocidis comesos a Manxúria i a Corea. I que la segona guerra mundial es resumeix en un "érem una gran nació i de cop van venir els americans i ens van tirar dues bombes nuclears"...

Els japonesos tenen moltes virtuts però a nivell polític son, en general, força analfabets.

vullunfestuc ha dit...

No és d'imbècils. És perillós, molt perillós. Primer s'hi posa un tel groixut d'història que neutralitza els fets; després recuperen l'estètica i es banalitza el moviment i poc a poc fins i tot es recuperen els valors. No fa ni cent anys del seu ascens al poder i ja estem així! Mare de déu...

Assumpta ha dit...

Ostres, tu... Mare meva!! Estan completament sonats!!

Unknown ha dit...

Buffff! Quin mal rollo. Sobretot el sonat aquest de les fotos de casament.
M'ha fet una mala impressió...

tobuushi ha dit...

pons007
Sembla que fa anys que dura, recordes Musculator, es veu que hi havia un personatge nazi a qui, per les queixes van haver de canviar l'uniforme.

Sara
Molt mal rotllo.

Didac
D'aquella manera, van ser aliats però només per fotre als americans i els rusos.

maria
Desgraciadament no, tampoc saben quin són els símbols, la ignorància que tenen sobre Europa és la mateixa que nosaltres tenim sobre Àsia.

Carquinyol
Ostres! Això d'Hugo Boss no ho sabia, que fort! Moltes empreses alemanyes tene n passat fosc, però aquesta guanya.
Pels nazis aris, ells només són purria groga.

Deus Ex Machina

Jo no diria que no coneguin els genocidis, la meva família ho ha estudiat tot, però també segons el nivell d'estudis que tinguin, si fas el basic no crec que ho ensenyin. De fet la visió general es que els americans van llencar els bombes per salvar vides i els van dur la democràcia i el Xmas.
Que tampoc es cert.
Tens raó que en política no hi participen com nosaltres, tot que hi ha mes voluntiariat social.
No diria que son analfabets, però la història d'Occident el interessa ben poc.

Vullunfestuc
Con va dir Joan Castillo al Singular d'ahir, són idiotes. ( Fan mal sense treure'n profit.

Assumpta
Quan vivia a Anglaterra es va posar de moda dur insignies de l'exèrcit roig, si fa o no fa la mateixa rucada.

Txell
Aquesta és la pitjor.