dimecres, de gener 01, 2014

Bon Any del Tatano

Comença un any nou, personalment no ens podem queixar de l'any passat, per la part de família que vivim al Japó, la part que viu a Catalunya, què us diré? El món està ben fomut.
Enguany, però és un any on passaran moltes coses, i que crec que la majoria de nosaltres afronta amb iŀlusió. Això és el més important, no perdre l'empenta que ens caracteritza com a poble que ens ha ajudat a superar moments molt més difícils. El nostres avis, la Guerra, els nostres pares la Dictadura.
Pel Japó és l'any del cavall, no sé si vol dir que anirem a pas lleuger o ens faran menjar pastanagues, almenys segur que ho intentaran amb el futbol. Només espero que com, els cavalls dels traginers,  sabrem torbar el camí de casa tot solets.
Com diem per aquí, Akemashite omedeto gozaimasu! Bon any nou!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Molt bon any des de Catalunya! Cert que la situació està fotuda, però d'il·lusió pel que vindrà no ens en manca. Espero que no morim en l'intent.

maria ha dit...

Bon any per vosaltres també. A veure si aquest tatano ens porta a bon rumb.^-^

Joel ha dit...

Bon any nou a tota la familia!

Anònim ha dit...

Perquè aquí no li dediquem els anys a alguna cosa? Per què no dediquem per exemple els anys a blocs insignes? t'imagines l'any de tobuushi? o l'any de Pons's blog? aquest últim si que sona bé :D