diumenge, de desembre 29, 2013

Caga Tió 2013

He vist que Shakira i Pique penjaven el seu Tió, i nosaltres que no som tan guapos no volíem ser menys i ens hem decidit a penjar també el nostre Caga Tió.
No sé, però, si us adoneu que el nostre Tió va acompanyat d'uns personatges que delaten on es troba, ni més ni menys que Doraemon i Totoro!

Caga Tió, avellanes i Turró, els patufets, van picar amb força mentre duien posat un barret que van aconseguir fa uns nadals a Port Aventura, ves per on jo ni recordava que els tenien.

 Que hi haurà?

Com no la iaia Keiko també es va posar un barret d'elf, com li explico ara que no té res a veure, amb el que em va costar explicar què era el Tió la primera vegada que el vam fer, i que malgrat els anys mai se'n recorda. I és que mira que ens som de complicats els catalans i mira que se'ns fa difícil la vida d'haver d'explicar-nos constantment. Crec que amb una mica més de màrqueting per part nostra seriem els millors mestres del món. Car sempre estem fent pedagogia.

A la fi tots contents, no em feu dir que va cagar el Tió perquè no en tinc ni idea, crec que m'estic fent gran per entendre quina mena d'andròmines van demanar aquest parell de trapelles.

A mi, que sóc més tradicional em van cagar això, mestre Luc, mestre Luc (^_^) I a vosaltres us que us va cagar el Tió?

6 comentaris:

Laura ha dit...

Jajajaja, es que a part de ser difícil d'explicar és complicat de dur a terme... A la Júlia li van dur un kit complert per fer manualitats!!

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Que preciosos estan els teus nanos, Isaac, i que bonic que també segueixin totes aquestes tradicions tan arrelades, estan tant lluny de on son de origen. M’agrada “coneixer” a la iaia Keiko, penso que no la havia vist encara. Jo particularment no havia fet cagar el Tió de petita, per que el meu pare era valència i no sabia de aquesta tradició i a demes com que anàvem molt curts de diner no es podia repetir el “gasto” un altre cop al dia del Reis, així que encara que m’agrada aquesta idea tan catalana del Tió, no me la miro com molt meva. Als meu nanos que ara son grans i com que els Nadals el passàvem sempre a casa del sogres, la meva sogre decidia cada any si havia Tió, o Papa Noel o nomes els regals sota l’arbre....... Ara no mes espero a convertir-me en avia per poder fer cagar el Tió als meus nets, diguin lo que diguin els pares respectius......no creus?

Eutrapèlia ha dit...

A mi sempre em caguen llepolies. Tinc un d'aquells troncs amb forat del sud del país i no li cabria res més: trossets de xocolata, gominoles, algun cop sabonets i un boli i una vegada un llibre primet de lectura d'italià de nivell 1!

maria ha dit...

Quins bons minyons. A mi em caguen dolços.^-^

Unknown ha dit...

Com som de raros els catalans que tenim el caganer i l'hi demanem a un tronc que defequi aliments (regals) per menjar-los.

Anònim ha dit...

Lego + Star Wars, dos fricades en una, com ets! :P