dijous, de març 06, 2014

Pluja i peixos

Diumenge es va aixecar com un dia plujós i avorrit, només teníem dues alternatives, quedar-nos a casa i estirar-mos al sofà, o espolsar-nos la mandra i sortir a fer un vol. Com que el dia no es prestava a estar rondant per fora vam decidir anar a l'aquari d'Enoshima.

Aquest aquari es troba just davant l'illa d'Enoshima, a 30 minuts de cotxe de casa, o 40 en bicicleta si fa bo, que no era el cas.

 Fins i tot els famosos surfistes plegaven veles i deixaven l'aventura per dies més propicis.

L'aquari d'Enoshima no és gaire gran però és molt complert, a més té aquesta finestra on es pot veure la piscina, a la Shikibu i en Miró els encanta badar mirant els peixos, a mi també m'agrada molt la manera com està dissenyat. Sabíeu que la majoria d'especies que hi tenen es poden trobar als mars del Japó?






Amb la Torre d'Enoshima al fons, i el mar com a decorat, l'anfiteatre ple a gom a gom va gaudir de Dolferia, un bonic espectacle musical protagonitzat per tres presonatges nascuts de bombolles d'aigua.

 La veritat és que la veu ( nasal ) de les cantants faria les delícies dels més "otaku".

També hi ha temps per interactuar amb els animals, superant les reticències inicials, Miró es va atrevir a acaronar els taurons gat, els cogombres de mar, les estrelles i els pops, els més divertits sobretot quan se t'enganxen amb les ventoses dels tentacles, Miró i Shikibu deien que semblava quan jo els faig un petó (^O^)

Pels amants de la física, hi ha una exposició molt interessant sobre els afectes de la pressió de l'aigua sobre objectes aquests per exemple a 6.500m de profunditat.
Un cop més un dia genial, on vam aprendre moltes coses sobre la mar, els peixos, i la nostra platja.
Visita recomanada als qui viviu al Japó o als qui trobeu temps després de visitar Enoshima.

1 comentari:

Carquinyol ha dit...

Mira tu quina casualitat!! Just aquest diumenge passat vam estar a l'Oceanogràfic de València amb en Micaquet !!

I això que pràcticament cada cap de setmana ens passem per l'Aquàrium de Barcelona, però és molt petitó.

Ara m'has donat una idea per fer un apunt :D