dilluns, d’abril 14, 2014

Passejant entre cirerers

Durant aquest dies els habitants d'aquestes illes ens agrada gaudir dels temps de primavera i de l'espectacle dels cirerers florits. En japonès en diem "hanami" literalment mirar les flors.

 A Hiratsuka, la ciutat on vivim, hi molts parcs plens de cirerers, però a nosaltres ens agrada anar en un de molt petit, on hi va poca gent, perquè hi ha pocs arbres, tanmateix estem més tranquils i per la canalla és millor, i pels pares més, perquè on hem de patir per saber on coi s'han ficat els trapelles, que aprofiten qualsevol oportunitat per desaparèixer de la nostra "mirada protectora".

 Malgrat gaudir d'un dia assoleiat, no ens podíem refiar, feia molt de fred encara, oi Miró?

 Això és el què em vingut a veure, fan goig, oi?

 Bé, també això fa goig...

 o això...

 Però sobretot això....Què busques Shikibu? Pirates?

Havent dinat es pot fer una passejada sota els arbres que hi ha a la riba del diu, fan un túnel de fors que val la plena venir a veure.

De fet, entenc perfectament perquè als meus veïns els agrada tant mirar els cirerers florits. Es una de les èpoques de l'any en que el paisatge és més bonic.

L'Aya ens va fer aquesta foto, la Shikibu i jo fem una mica de cara de cansats, El patufet, no, és clar ell no pedala (^_^)

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ooooooh!! Preciositat de flors, preciositat de nens, preciositat de família... Quines fotos, noi, maquíssimes :-))

maria ha dit...

Teniu una festa preciosa amb els cirerers. I és que quan veus u cirerer florit ja ho associes amb el Japó.
Que grans els petits!

Anònim ha dit...

Perquè aquí no tenim parcs de cirerers a tot arreu...?

Anònim ha dit...

Els cireres estan molt florits, tan com floreixen els teus fills, i com floreix la primavera per tot el món cencer. Els cireres de la Baixa Xasonia tambè estan florits, i dintre de uns dies tindran unes cireres precioses, pero aquí el que es mes bonic son el Rododendros.
Un peto de la Consellera per a tots.

Sergi ha dit...

Aquesta mena de festa surt a totes les sèries japoneses de dibuixos! No ho dius, però falta la gent bevent sake per sobre de les seves possibilitats, hehehe. Realment, a mi tampoc em sorprèn que els agradi anar a passar el dia sota els cirerers florits, és un ambient preciós.

Unknown ha dit...

La Shikibu està cada dia més gran!

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Ostres se me havia escapat aquest post, quines fotografies mes maques, es veu que vareu disfrutar d’un dia genial. Isaac el teus nens cada dia son mes guapos, quin gust de veure-les créixer així. Gracies per fer-nos partícips de tot això.