dilluns, de febrer 08, 2016

Bon dia Japó, amb amor Kim

Imagineu-vos que us lleveu un diumenge al matí i el primer que veieu a les notícies és que el país veí, amb qui no teniu gaire bones relacions ha llençat un míssil, que podria ben bé arribar fins a casa vostra. Imagineu-vos que el líder d'aquest país és un dictador sanguinari que no té cap respecte per la vida humana, ni dels seus súbdits ni, és clar dels ciutadans dels països del voltant.
Imagineu-vos que aquest líder té l'inteŀlete d'un concursant de Gran Hermano i la testorterona d'un tertulià de 13 TV. Doncs deixeu d'imaginar perquè aquest líder existeix, es diu Kim Jong-un i és la tercera generació de dictadors de Corea del Nord i ahir va fer llençar un míssil que serviria bàsicament per "marcar paquet" contra el Japó, els Sud-coreans i els americans, per demostrar als xinesos que poden comptar amb ells i de pas, extorsionar l'ONU a canvi de diners.
Bon dia Japó, amb amor Kim!

1 comentari:

Sergi ha dit...

Tot això dóna molta tranquil·litat a la població mundial en general. En un món tan global, i ara ja tan petit, aquestes demostracions només fan que fer-nos veure que qualsevol dia tot pot saltar pels aires, i que ni tan sols ho veurem a venir.