dijous, de juny 02, 2016

Belleses universitàries de lloguer?

Us agradaria viatjar acompanyats d'una estudiant universitaria bonica i inteŀligent?
Bé, escara que sembli mentida aquesta era una oferta de la companya de viatges japonesa HIS, que oferia viatges al Japó acompanyants d'una guia personal, una estudiant jove i bonica de la prestigiosa Universitat Todai de Tokyo.

El client podria triar quina noia l'acompanyaria en un viatge pel Japó, i li faria de guia pels llocs d'interés cultural. Les noies formen part del grup "Todai Bijo Zukan", les "miss" Universitat Todai.

La campanya, però, va durar menys que una llei catalana en mans del Tribunal Constitucional, degut a les crítiques rebudes acusant l'oferta de masclista, la companyia va decidir retirar-la.

Si voleu podeu veure les noies al web de la Todai Bijo Zukan, aquesta associació publica una revista iŀlustrada amb fotografies de les noies més maques de la institució. 
Em pregunto que en diria l'Anna Gabriel de tot això...
Al Japó hi ha concursos de bellesa a les universitats on es trien els alumnes més atractius, nois i noies, que representaran l'institució en actes benefics i/o acadèmics. La meva empresa ha patrocinat algun edeveniment d'aquest tipus i ha fet de jurat del concurs per triar els representants. 

Aquí us en deixo uns exemples de les belleses de la Todai. 

I per acabar uns deixo amb els mister i miss Rikkyo University i el cartell que vaig fer per la meva empresa quan va patrociar el concurs a la mà duen un sobre amb els diners del premi.
La iŀlustració representa una cheerleader volant sobre un dard i al fons l'edifici de la universitat, d'estil neo-gòtic anglès. Què hi farem, bé que ens hem de guanyar la vida, oi?