dimarts, de setembre 13, 2016

Diada a Tòquio 2016

El diumenge passat vam tornar a celebrar la nostra Diada, com fem cada any, amb els amics de sempre i altres de nous que anem coneixent. Els catalans som així, tenim un magnetisme que ens atrau els uns als altres i ens omple de bonhomia i germanor només pel sol fet de compartir el mateix anhel.
Enguany plovia molt i vam haver de canviar la convocatòria hores abans, desplaçant-nos de Shibuya a Ryogoku, el barri on hi ha el museu d'història Tokyo-Edo i el palau d'esports de Sumo.

Les magnífiques fotos que veureu signades com @gatillepis, són del bon amic del Casal, Jordi Mallol, membre l'ANC i aficionat al Japó. Gràcies a en Jordi també vam poder tenir samarretes i pancartes oficials.

Malgrat que la consigna era onejar punts grocs seguint el batec del cor, nosaltres vam preferir usar punt vermells per demostrar la nostra integració a la terra que ens ha acollit, Japó. 

Per la nostra banda, vam preparar algunes disfresses per fer la festa més entretinguda, com aquest barret de Magraner de la Coronela amb la seva magrana, que va fer les delícies dels més petits.

Esperant que hi fóssim tots, ens vam anar explicant les aventures, amb els companys que ens retrobàvem després de l'estiu i els viatgers que ens visitaven per primera vegada.

 Repartint punts.

Com que vam quedar a Ryogoku el barri del Sumo, vam pensar que seria una bona pensada, disfressar-nos de Sumo-san.

 Alguns anàvem vestits amb kimono, perquè es notés que érem al Japó.

 El vestit de Sumo va ser un èxit entre la canalla. 

 A mi també em va tocar!

 Alguns amics japonesos també ens van acompanyar, "Keep Calm and Speak Catalan"

 Més repartiment de punts.

 La petita Shikibu entre dos Sumo-san, no podia estar més ben protegida. 

 Tot i que ella també és de la Coronela.

 Assaig de batec.

 Igual que el nostre primer ministre Abe, també teníem barrets de Mario. 

Finalment la foto davant del Ryogoku Kokugikan.

 El fotògraf fotografiat!

 Alguns viatgers se'ns van unir per casualitat. 

 I després a dinar, la teca sempre és important!

 L'Aya i la Raquel van ser les encarregades de l'intendència. 

 Amb nous catalanets de diferents orígens. 

 En Jordi, autor de les fotografies amb la Sandra.

 El futur és brillant i preciós!
Un cop més, un any més, amics i companys han respost a la crida, tots amb el mateix anhel, amb el mateix somni, el poble ha fet els deures, ara toca als nostres representants dur a terme allò pel que varen ser elegits.
Salut i república!


1 comentari:

Anònim ha dit...

No falles! Cada any representant la catalanitat per lluny que estiguis! Em sembla que vosaltres us ho vau passar millor, nosaltres, amb tanta aglomeració de gent les concentracions de la diada es fan molt pesades i angoixants i només tens ganes de tornar a casa.