dilluns, de setembre 05, 2016

Ei! Que sóc un "pintamones"

Si mai us passegeu per Ichigaya i teniu gana, potser entrareu al restaurant de Ramen que hi ha prop de l'estació el GAGANA Ramen X Osaka Figaro Takoyaki. Si ho feu us trobareu amb dues sorpreses, la carta en català i un gran pop vermell que parla amb accent de Kansai pintat per mi.
Era la primera vegada que pintava una pared enfilat a una bastida, una experiència terrorífica per algú a qui li fan por les alçades, ni que sigui de dos metres.
Però a la fi va ser divertit.
En Yasunori, el meu "senpai" em va ajudar a protegir la paret de possibles gotes i va encarregar-se del text, no se'n refiava de la meva caligrafia (^_^)

Sí, ja ho sé, però, no el restaurant no és una tapadora per vendre meta-amfetamines. 

La cinta de pintor era més per veure'n la mida des de lluny, al no estar acostumats, a pintar rètols ens va costar molt trobar les proporcions.Aquesta és la part on vaig passar més por, per estat tan al costat de la bastida, em vaig marejar i tot. 

A quatre mans, mentre pintàvem, li explicava a en Yasunori com havia de tirar floretes a les noies que passaven pel carrer, són coses que et passen pel cap quan t'enfiles a una bastida.


Meccha Umaiyan! Molt bo, en dialecte de Kansai ( Osaka ). 


Avui es feia la pre-inauguració i els cartells i els fanalets ja estaven posats. 

I, els primers clients!

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Aquest pot atraurà molts clients, i tant!

Carquinyol ha dit...

A la teva edat i pintant parets !!! De Badalona havies de ser !! ;)

Realment el pop atreu l'atenció !