dimecres, d’abril 02, 2008

Sang, suor i...somriures

Us parlo poc de la meva feina, o de l'empresa on treballo, avui faré una excepció, us presento Moshimoshi, ( literalment "digui,digui"), un projecte interactiu que té com a objectiu conscienciar als usuaris del sistema i de IBM de la necessitat de protegir el seu maquinari.

El primer episodi ens presenta al personatge principal de la sèrie, Harold Stanley ( un petit homenatge a Stanley Kubrick i al seu HAL 9000 ), un informàtic especialitzat en IBM System i, contractat per Moshimoshi Corp., una empresa de comunicacions japonesa amb base a Tòquio.
En aquest episodi, Hal ( Harold ) coneixerà GOGO, el seu company de feina, un petit robot molt de la broma.
La sèrie està pensada com un seguit d'episodis interactius que mostraran diferents casuístiques i problemes en que es podem trobar els usuaris de System i.

Com sol passar, malgrat tenir la idea de la sèrie, els personatges creats i el projecte bàsicament definit, les coses acaben succeïnt sempre a última hora. Així doncs aquest episodi ha estat realitzat en una setmana, amb mi treballant a Tòquio i en meu company, creant el so des de Nashville on l'havia de presentar el diumenge passat en el congrés d'usuaris de IBM.

Ha estat una bona oportunitat per gaudir de la tecnologia iChat que ens ofereix Apple, mantenint vídeo-conferències des de la cambra de l'hotel, o Starbucks.




Espero, que si visiteu el web del projecte www.moshimoshicorp.com, us agradi. I si m'expliqueu que en penseu us ho agrairia molt. Encara ens queden molts episodis per endavant en els que espero poder millorar la qualitat de l'animació, les il.lustracions i les històries.

1 comentari:

Carquinyol ha dit...

uau !! estan mol bé !! Vaig una mica de cul ( per variar ) però a la mínima que pugui m'ho miro

( els d'IBM si que saben de fer manuals que interessin als usuaris, si... )