dimarts, de setembre 02, 2008

I ja en van tres

Anit metre ens miràvem una pel.lícula, van interrompre l'emissió per enllaçar amb una roda de premsa de part del primer ministre Fukuda, el comunicat era per dir que plegava. Tot just fa un any que és al càrrec i ja plega! Des que visc al Japó ja he tingut 3 primer ministres, Koizumi, Abe i Fukuda.
El primer va plegar, al seu temps, havent complert amb el periòde de govern, va dir que no es tornava a presentar perquè estava cansat.
El segon, el van fer plegar, pel poc suport que tenia a la cambra de representants. Aleshores el partit va triar Fukuda, que té menys pinta de lider que un bacallà bullit, i és igual de trist.
Anit va dir que plegava perquè estava cansat i perquè no tenia el suport del govern, govern que va poc ell mateix va canviar, aquí el ministres els duren menys que a mi una capsa de Trias.

El pitjor del cas va ser que després del comunicat, tots els canals van tornar a la programació habitual menys on feien la pel.lícula que ens miràvem. I és que a qui se li ocurrreix plegar a des deu de la nit!