divendres, d’abril 24, 2009

Fer-ne un gra massa

Fa un parell de nits, uns dels membres del grup musical més famós del Japó, SMAP, va ser arrestat per anar despullat, begut, fer soroll i resistir-se a les autoritats.
Sembla ser que el popular cantant i actor, després de passar per un parell de "isakaya" ( bars ), i amb un pet considerable, va començar a cantar en coreà ( és famós per la seva fluïdesa en aquest idioma ), despullat, en un parc a prop de Tokyo-Midtown, al barri d'Akasaka, un dels més cèntrics de la ciutat.
Alertats pels veïns, agents de la comissaria propera s'hi van atansar, però Kusanagi s'hi va resistir. Sembla ser que el gat va ser considerable.

Ja fa dos dies que la premsa no parla d'una altra cosa, d'acord que l'home va fer mal fet, però apart de despertar alguns veïns "pijos" no va fer res més, era de nit i poca gent va veure les seves parts pudentes.

Malgrat tot sembla que li vulguin arruïnar la vida, un dels anunciants, l'organisme promotor de la TDT, ja li ha retirat la publicitat, el seu president ha fet unes declaracions molt severes contra Kusanagi, dient que la seva empresa no pot tolerar que el personatge que els representi tingui aquest tipus de capteniment.
Aquest matí he vist com una gernació de fotògrafs esperaven de sortís dels jutjats, on fa dos dies que hi està retingut, dos dies! Esperant el registre de la policia al seu apartament, a la recerca de drogues!
Alguns canals ha ofert una reconstrucció del cas, tipus CSI, amb maniquins i tot!

Fins hi tot en parlaven, la premsa coreana, i xinesa aquest matí.

Kusanagi és membre més seriós del grup SMAP, i el que té millor enfocada la seva carrera com a actor, en papers dramàtics de considerable qualitat, és un ídol dels joves, i rei dels anuncis per televisió, per això l'impacte ha estat tan gran. Però, per a mi que tots plegats en fan un gra massa.

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Potser el que va molestar és que quan estava pet cantés en coreà !!. Ja se saps que només els borratxos i els nens ... ;)

tobuushi ha dit...

Home, però hi ha gent que paga molt diners per una entrada per un concert seu, i més encara que es compren els seus discs, o es descarreguen les seves cançons al iTunes, si tens la "sort" que et faci una "serenata nocturna" de franc sota el balcó de casa, i a sobre amb "espectacle", hauries d'estar agraït, no? I a sobre apren idiomes.
Seriosament el coreà és una llengua molt de moda al Japó, gràcies als èxits de les tele novel.les ;)