dilluns, de setembre 14, 2009

Toyopet

El cap de setmana passat anàvem en el cotxe del meu sogre, un Toyota Estima, quan ens vam adonar que la bateria del control remot s'havia exhaurit. Aquests controls són molt còmodes, te'ls poses a la butxaca i pots obrir la porta o engegar el motor del cotxe sense tocar-los, també pots obrir les portes laterals des de lluny i així pujar més fàcil. Són una meravella fins que la pila es mor.

Així doncs vam fer cap al primer Toyopet que ens vam trobar. Un Toyopet és un taller de la Toyota on també s'hi venen vehicles.
L'experiència va ser de les que marquen diferències. En un taller de Badalona hauria hagut d'anar a la botiga de recanvis on un empleat amb mala cara m'hauria venut la pila després d'esperar-me uns minuts fent cua.
En arribar al Toyopet ens van aparcar el cotxe mentre en feien passar a una sala d'espera equipada amb tota mena de màquines expenedores de begudes, fredes i calentes, totes de franc. Amb aire condicionat i un televisor de TFT per entretenir als clients. Quan vam estar asseguts el senyor amable que ens hi havia acompanyat, ens va demanar la clau i tot seguit se'n va anar. Mentre esperàvem ens van revisar el vehicle, per si tenia algun problema, també ens van advertir que l'adhesiu de la ITV encara era el provisional. En acabat el procés ens van dur la factura. I el mateix senyor ens va acompanyar al vehicle. Quan sortíem per la porta ens acomiadava amb una reverència.
Un servei exclusiu dels que m'imagino deuen gaudir els clients de Ferrari. El cas és que malgrat les preocupacions de l'Aya, que es pensava que la història ens costaria un ull de la cara, el total de la factura va ser de 500 iens, uns 4 euros. Això és normal al Japó, tractar al client amb l'educació que es mereix.


Canviant de tema. Estic molt content pel resultat de la consulta popular d'Arenys de Munt, tant de bo s'estengui com una taca d'oli.

3 comentaris:

maria ha dit...

Vosaltres si que en sabeu.
Quina diferència dels d'aqui!
Aquest tracte l'haurien d'imitar, però em sembla que ja costarà.

Anònim ha dit...

Exactament com aqui... Jajaja
Només per la ma d'obra uns 30 o 40€ i a més vine a buscar-lo demà o dema passat... o ja et trucarem.
Llàstima que està tan lluny el Japó. Perque`hi ha coses que expliques que m'encanten.
D'altres no tant la veritat.

Aprofito per dir-te que trobo el teu blog super interessant i curiós, el segueixo sovint encara que no hi participi.

Txell

tobuushi ha dit...

Gràcies Txell!