dimarts, de setembre 22, 2009

Últimes notícies sobre Yoshito Usui

La policia en una roda de premsa ha explicat les causes de la mort del famós creador del Shinchan, després d'analitzar el cos i revisar el seu equipatge s'han trobat fotografies a la seva càmera que fan pensar que ha estat un accident. Després d'analitzar les imatges la policia ha arribat a la conclusió que Usui es va acostar massa al penya-segat per fer una foto i que aquesta imprudència li va costar la vida. La muntanya de Myogi es coneguda pels seus cims escarpats i pels seus perillosos penya-segats, Usui malgrat la seva experiència es va aventurar sol per un marge no senyalitzat i fora del camí habitual.

Aquesta imatge mosta el moment en que l'helicòpter de rescat recull el cos de Usui. Aya, però sospita que hi ha quelcom d'extrany en tot plegat, perquè ja no se'n parla més de la relació de la dona de Usui amb una perillosa secta religiosa "renta-cervells" i els problemes familiars que va comportar.
En un altre nivell, els directius d'Asahi TV, al cadena que produeix Crayon Shinchan han afirmat que continuaran produïnt la sèrie d'animació per no perjudicar la canalla i els fans. Ja que tenen material de sobres i, segons ells, Usui només col.lavorava en el 20% del guió. I jo afegeixo "la pela és la pela".

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Doncs si noi, la pela és la pela. I com diuen els castellans "el muerto al hoyo y el vivo al bollo".

maria ha dit...

Tot això ja passarà a formar part d'un bon misteri.